مطالب مرتبط:
وزیر: صنایع ایلام نیازمند بروزرسانی تجهیزات هستند
ترور یک فرمانده جهاد اسلامی در طوباس/ انتقال تجهیزات و نیرو به نابلس
نوجوان 14 ساله در یزد به سه بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید
وزیر بهداشت: تجهیزات درمان بیماران در ایلام تا دو سال آینده تامین می شود
جلوه های شادی عید غدیر در شهر های گلستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 22:502025-06-11سياسي

هنرستان های گلستان نیازمند تجهیزات روز هستند


نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای معاونین آموزش و پرورش گلستان، خواستار توجه ویژه به توسعه فضاهای آموزشی و تجهیز هنرستان ها در این استان شد.

- ایسنا/گلستان نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی، در نشست شورای معاونین آموزش و پرورش گلستان، خواستار توجه ویژه به توسعه فضاهای آموزشی و تجهیز هنرستان ها در این استان شد.

رحمت الله نوروزی امروز چهارشنبه 21 خرداد 1404، شورای معاونین آموزش و پرورش استان گلستان، با حضور علی فرهادی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، رحمت اله نوروزی نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی، محمد حمیدی معاون سیاسی و امنیتی استانداری، قدرت اله نظری مدیرکل آموزش و پرورش و سایر اعضای این شورا برگزار شد.

نوروزی با ابراز خرسندی از حضور مقامات ارشد وزارت آموزش و پرورش در گلستان، اظهار داشت: نگاه بلند مقام معظم رهبری به آموزش و پرورش، سنگ بنای آینده نظام است و این دغدغه در میان مسئولان استانی نیز وجود دارد.

وی با اشاره به گزارش های ارائه شده توسط مدیرکل آموزش و پرورش استان، از زحمات شبانه روزی همکاران این مجموعه قدردانی کرد.

محرومیت گلستان در حوزه آموزش و پرورش نماینده مردم علی آباد کتول به وضعیت محرومیت استان گلستان در مقایسه با سایر استان


برچسب ها: نماینده مردم علی آباد کتول - مجلس شورای اسلامی - آموزش - آموزش و پرورش - گلستان - علی آباد کتول - آموزش و پرورش
آخرین اخبار سرویس:

هنرستان های گلستان نیازمند تجهیزات روز هستند

هنرستان های گلستان نیازمند تجهیزات روز هستند