مطالب مرتبط:
شناسایی 91 تبعه خارجی در همدان
سلفی تاریخی با حرمسرای ناصرالدین شاه؛ جمع سوگلی های شاه قاجار در یک قاب نایاب
کشته شدن یک تبعه تونسی در فرانسه
بازی فکری؛ شیش دانگ حواست رو جمع کن گاف ندی بین کفش دوزک ها قارچ رو پیدا کن
پاسخ آب و فاضلاب زهک به مطالبه گری مردم در خصوص طرح جمع آوری فاضلاب این شهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 00:002025-06-02سياسي

67 تبعه غیر مجاز از مناطق مختلف میامی جمع آوری شدند


فرمانده انتظامی میامی از جمع آوری 67 تبعه غیر مجاز در مناطق مختلف این شهرستان خبر داد و گفت: این افراد برای طرد از کشور به مراجع ذی ربط معرفی شدند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ سید مهدی موسوی شامگاه دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی میامی با بیان اینکه طرح هجرت همچنان با قوت در شهرستان اجرا می شود، ابراز داشت: هدف اصلی طرح شناسایی و طرح اتباع غیر مجاز خارجی است.

وی با بیان اینکه رویکرد این طرح ایجاد آرامش و امنیت اجتماعی برای شهروندان است، افزود: مدیریت و سامان دهی مهاجران در دست اقدام قرار دارد.

فرمانده انتظامی میامی بابیان اینکه مأموران موفق به شناسایی 67 تبعه غیر مجاز خارجی در مناطق مختلف این شهرستان شدند، ابراز داشت: این افراد طی عملیات های مختلف و هماهنگ مورد شناسایی قرار گرفتند.

موسوی با بیان اینکه این افراد فاقد مدارک قانونی اقامت بودند، تصریح کرد: این اتباع غیر مجاز خارجی برای طرد از کشور به مراجع ذی صلاح معرفی شدند.

وی افزود: به کار گیری اتباع غیر مجاز ممنوع است و کارفرما باید هوشیاری لازم را داشته و موارد مشکوک را برای بررسی بیشتر حتماً اطلاع دهند.


برچسب ها: غیر مجاز - فرمانده انتظامی - شهرستان - انتظامی - شناسایی - فرمانده - مختلف
آخرین اخبار سرویس:

67 تبعه غیر مجاز از مناطق مختلف میامی جمع آوری شدند

67 تبعه غیر مجاز از مناطق مختلف میامی جمع آوری شدند