مطالب مرتبط:
اطاعت از رهبری، تثبیت اقتدار و حفظ وحدت؛ دژ نفوذناپذیر در برابر توطئه دشمنان
ماهیت مکتبی ملت خنثی کننده توطئه های دشمن است
هوشیاری و همکاری مردم، سد محکم در برابر توطئه های دشمنان است
وحدت و همدلی رمز پیروزی ملت ایران در برابر توطئه ها است
هشدار رهبر انصارالله یمن نسبت به فریبکاری های دشمنان اسلام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 14:352025-06-15سياسي

با وفاق و وحدت می توان توطئه های دشمنان را خنثی کرد


رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی گفت: دانش آموزان با نگاه به تاریخ معاصر می آموزند که با وفاق و وحدت می توان توطئه های دشمنان را خنثی کرد.

- یکشنبه / 25 خرداد 1404 / 14:34 دسته بندی: آموزش و پرورش کد خبر: 1404032516507 منبع : وزارت آموزش و پرورش چاپ رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی: با وفاق و وحدت می توان توطئه های دشمنان را خنثی کرد رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی گفت: دانش آموزان با نگاه به تاریخ معاصر می آموزند که با وفاق و وحدت می توان توطئه های دشمنان را خنثی کرد.

به گزارش ایسنا، احمد محمودزاده با اشاره به اینکه با سر مشق قرار دادن راه شهدا می توانیم استکبار جهانی علیه ایران را به ورطه سقوط برسانیم، افزود: به تاسی از مولایمان علی ( ع) و رادمردان عرصه دفاع مقدس در دفاع از مرزهای کشور باید نسبت به اقدامات شنیع دشمنان انقلاب و ایران هوشیار باشیم و با پیروی از مقام معظم رهبری ( مدظله العالی) فرماندهی معظم کل قوا بتوانیم توطئه دشمن را خنثی و تلاش های مذبوحانه شان را از بین ببریم.

وی ضمن عرض تبریک عید غدیرخم اظهار کرد: آگاهی بخشی به دانش آموزان و بصیرت معلمان و فرهنگیان برای دفاع از مام وطن را باید سرلوحه امور قرار دهیم و با دانش افزایی در مقابل جنگ نرم و سخت در برابر استکبار جهانی همو


برچسب ها: توطئه های دشمنان - رییس سازمان مدارس - مراکز غیردولتی - رییس سازمان - مشارکت های مردمی - دشمنان - آموزش و پرورش
آخرین اخبار سرویس:

با وفاق و وحدت می توان توطئه های دشمنان را خنثی کرد

با وفاق و وحدت می توان توطئه های دشمنان را خنثی کرد