مطالب مرتبط:
امام خمینی (ره) هویت دینی، فرهنگی و معنوی ملت ایران را احیا کرد
ببینید | امام خمینی (ره): در دوران پهلوی می خواستند ملت ما را به ناتوانی خود باور دهند
نمایش وحدت ملی در حرم امام خمینی (ره)
امام خمینی (ره) با شعار «نه شرقی، نه غربی» پیام استقلال را به امت اسلامی رساندند
باور قدرت الهی رمز پیروزی امام خمینی(ره) بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 09:302025-06-05سياسي

بادامچیان: امام خمینی (ره) با شعار «ما می توانیم» باور ملی را احیا کرد


رییس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به برخی تمایلات به وابستگی به غرب در سال های ابتدای انقلاب اظهار کرد: امام(ره) این تحقیر را نپذیرفت و با شعار «ما می توانیم» باور ملی را احیا کرد.

- بادامچیان: امام خمینی (ره) با شعار ما می توانیم باور ملی را احیا کرد رییس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به برخی تمایلات به وابستگی به غرب در سال های ابتدای انقلاب اظهار کرد: امام(ره) این تحقیر را نپذیرفت و با شعار ما می توانیم باور ملی را احیا کرد.

اسدالله بادامچیان، رییس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تأثیرات عمیق و چندبُعدی امام خمینی (ره) در جامعه ایران، تصریح کرد: من همه چیز را از امام آموختم.

ظهور ایشان در سال 1341، آغازگر تحولی گسترده در ابعاد فکری، فرهنگی، دینی و اجتماعی ملت ایران بود.

وی گفت: نخستین موضوعی که امام خمینی (ره) مطرح کردند، اسلام ناب محمدی (ص) بود؛ اسلامی که در مقابل اسلام تحریف شده و التقاطی قرار می گرفت.

دومین محور، سبک زندگی اسلامی بود.

پیش از آن، سبک زندگی مردم یا غرب زده بود یا چپ زده؛ اما امام با تأسی به سیره اهل بیت علیهم السلام، سبک زندگی اسلامی را آموزش دادند.


برچسب ها: حزب مؤتلفه اسلامی - ما می توانیم - شورای مرکزی - حزب مؤتلفه - امام خمینی - امام - اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

بادامچیان: امام خمینی (ره) با شعار «ما می توانیم» باور ملی را احیا کرد

بادامچیان: امام خمینی (ره) با شعار «ما می توانیم» باور ملی را احیا کرد