مطالب مرتبط:
سیاست جدید معاونت علمی درباره تمدید محصولات دانش بنیان/دو شرط اساسی برای اعطای گرنت به ارائه دهندگان واقعی خدمات زیرساختی حوزه هوش مصنوعی
درخواست بمباران زیرساخت های اساسی ایران به جای تاسیسات اتمی
اذعان رسانه عبری به بروز تغییری اساسی در تعاملات آلمان با تل آویو
سردار کوثری: تشکیل تیم توسط رهبری برای هسته ای
پایان موفق تعمیرات اساسی پتروشیمی مارون در گرمای طاقت فرسای خوزستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 09:152025-06-01سياسي

تشکیل خانه کارگر یکی از مطالبات اساسی کارگران نظرآباد است


امام جمعه نظرآباد با تاکید بر لزوم بررسی مشکلات صنایع و جامعه کارگری شهرستان نظرآباد گفت: در برخی از صنایع با کمبود نیروی کار مواجه هستیم.

- ایسنا/البرز امام جمعه نظرآباد با تاکید بر لزوم بررسی مشکلات صنایع و جامعه کارگری شهرستان نظرآباد گفت: در برخی از صنایع با کمبود نیروی کار مواجه هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین قادر محمدی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه صنایع در سطح شهرستان نظرآباد آماده جذب نیروی کار هستند؛ اظهار کرد: به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز صنایع شهرستان نظرآباد با همکاری اداره کار و برخی صنایع، در مصلای نماز جمعه میز خدمت جذب نیرو برگزار شده است.

وی با اشاره به چالش های موجود در حوزه کارگری شهرستان نظرآباد افزود: تشکیل خانه کارگر یکی از مطالبات اساسی کارگران این شهرستان بوده و ایجاد آن گام موثری برای ارتقاء حقوق و منافع آنها است.

وی با اشاره به اینکه بانوان زیادی در شرکت ها و صنایع مختلف شهرستان نظرآباد مشغول کار هستند، بیان کرد: برخی از بانوان کارگر از مشکلات ناشی از شیفت های شب کاری گلایه مند هستند.

این موضوع نیازمند بررسی و تدابیر لازم برای بهبود شرایط کاری و رفاهی این قشر از جامعه است.

وی به نقش کلیدی بانوان کارگر اشاره کرد و گفت: حضور بانوان در صنایع مختلف می تواند منجر به نوآوری های جدید شود.


برچسب ها: شهرستان نظرآباد - نظرآباد - شهرستان - کارگر - صنایع - نیروی کار - جامعه کارگری
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل خانه کارگر یکی از مطالبات اساسی کارگران نظرآباد است

تشکیل خانه کارگر یکی از مطالبات اساسی کارگران نظرآباد است