مطالب مرتبط:
ببینید | توصیه رهبر انقلاب به استانداران: با مردم گرم بگیرید
6 دستور مهم برای والدین در ارتباط با فرزندان نوجوان شان / 6 گام مهم برای شکل گیری ارتباط با نوجوان / چرا فرزند شما از صحبت با شما دوری می کند؟
سبحانی فر: استانداران در خط مقدم ارتباط با مردم هستند/ افزایش اختیارات استانداران یک ضرورت است
تیراندازی با سلاح گرم به سوی مردم در تویسرکان
توصیه رهبر انقلاب به استانداران: با مردم گرم بگیرید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 13:402025-05-29سياسي

لزوم ارتباط گیری گرم و صمیمی مدیران با مردم


استاندار خراسان جنوبی بر لزوم ارتباط گیری گرم و صمیمی مدیران با مردم تاکید کرد و گفت: مدیران باید در اجتماعات مردم حضور یابند و با سعه صدر پاسخ گوی دغدغه های آن ها باشند.

- بیرجند- استاندار خراسان جنوبی بر لزوم ارتباط گیری گرم و صمیمی مدیران با مردم تاکید کرد و گفت: مدیران باید در اجتماعات مردم حضور یابند و با سعه صدر پاسخ گوی دغدغه های آن ها باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمدرضا هاشمی صبح پنج شنبه در جلسه کارگروه تحقق شعار سال استان، با تأکید بر ضرورت حضور میدانی مدیران در بین مردم، گفت: همه ما در نظام اسلامی، نوکر مردم هستیم و باید با حوصله و تواضع، سخنان مردم را بشنویم، حتی اگر گاهی تند باشد.

وی با انتقاد از کم حوصلگی برخی مدیران، افزود: ارتباط صمیمی با مردم، موجب اعتماد و دلگرمی آنان می شود.

مدیران باید در اجتماعات مردم حضور یابند و با سعه صدر پاسخ گوی دغدغه های آن ها باشند.

مدیران از پشت میز بلند شوند وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر مردمی بودن مسئولان، اظهار کرد: حل مسائل مردم از پشت میز ممکن نیست.

باید به میان مردم رفت، شنید و اقدام کرد.

نجابت مردم خراسان جنوبی نباید موجب غفلت یا سوءاستفاده شود.

پایش وضعیت واحدهای تولیدی و رفع موانع استاندار خراسان جنوبی با اشاره به لزوم احصای واحدهای تولیدی نیمه فعا


برچسب ها: مدیران - استاندار خراسان جنوبی - مردم - ارتباط - خراسان جنوبی - صمیمی - سعه صدر
آخرین اخبار سرویس:

لزوم ارتباط گیری گرم و صمیمی مدیران با مردم

لزوم ارتباط گیری گرم و صمیمی مدیران با مردم