مطالب مرتبط:
پلیس فتا: از کلیک بر روی لینک های آلوده خودداری کنید
هشدار پلیس فتا درباره لینک های آلوده با مضمون فعال سازی عابر بانک
هشدار پلیس فتا در خصوص لینک های آلوده با مضمون فعال سازی عابربانک یا اینترنت بانک
هشدار پلیس فتا درباره لینک های آلوده
پلیس فتا: مردم مراقب لینک های آلوده با مضمون فعال سازی عابر بانک یا اینترنت بانک باشند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 خرداد 1404 ساعت 12:152025-06-19فناوري

پلیس فتا: از کلیک بر روی لینک های آلوده خودداری کنید


از کلیک بر روی لینک های آلوده خودداری کنید،این پیامک ها علاوه بر کلاهبرداری، می تواند مقاصد جاسوسی و حتی امنیتی داشته باشد.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ پلیس فتا فراجا طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی وقوع حوادث اخیر در کشور و قطعی دسترسی به سامانه های الکترونیک پرداخت برخی از بانک های عامل در کشور، برابر رصدهای صورت گرفته، پیامک ها حاوی لینک های آلوده با مضمون بهره مندی و فعال سازی عابر بانک و یا اینترنت بانک برای برخی از شهروندان ارسال شده است که ماهیت این پیامک ها علاوه بر کلاهبرداری، می تواند مقاصد جاسوسی و حتی امنیتی داشته باشد.

لذا به هموطنان توصیه می شود از کلیک بر روی هر نوع لینک یا پیوند آلوده که از طریق سر شماره تلفن های شخصی در داخل سامانه پیامکی و یا پیام رسان ها ارسال می شود اکیداً خودداری کنند.


برچسب ها: پیامک - پیام - آلوده - لینک - پلیس فتا - سامانه پیامکی - بانک های عامل
آخرین اخبار سرویس:

پلیس فتا: از کلیک بر روی لینک های آلوده خودداری کنید

پلیس فتا: از کلیک بر روی لینک های آلوده خودداری کنید