مطالب مرتبط:
تحولات اوکراین|دورنمای کی یف؛ مذاکره یا مواجهه با شکست نظامی
بعد از غذا خوردن میل به مصرف شیرینی دارید؟ این گونه کنترل کنید
ویدیو شوکه کننده: کتک خوردن خبرنگار از پژمان نوری، مدیرعامل ملوان
اثر خوردن خربزه و عسل باهم بر بدن چیست؟
فیلم/ با خوردن کلاژن جوان تر می شویم؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 خرداد 1404 ساعت 11:152025-05-30سياسي

مواجهه با محدودیت ها به معنای شکست خوردن نیست


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با تأکید بر اینکه روبه رو شدن با محدودیت ها نباید به عنوان شکست تلقی شود، از سازمان های مردم نهاد خواست برای ارتقای آگاهی عمومی نسبت به فعالیت هایشان تلاش بیشتری کنند.

- ایسنا/فارس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با تأکید بر اینکه روبه رو شدن با محدودیت ها نباید به عنوان شکست تلقی شود، از سازمان های مردم نهاد خواست برای ارتقای آگاهی عمومی نسبت به فعالیت هایشان تلاش بیشتری کنند.

حجت الله رضایی جمعه، نهم خرداد در نشست تشکل های اجتماعی استان فارس اظهار کرد: یک نگاه کلی که باید از سوی تمام سازمان های مردم نهاد (سمن ها) در جوامع بشری مدنظر قرار گیرد، این است که آسیب ها، کمبودها و محدودیت ها با شدت های متفاوت در همه جوامع وجود دارد.

بنابراین، روبه رو شدن با این محدودیت ها در برخی مقاطع به معنای شکست خوردن نیست.

وی با اشاره به ظرفیت های گسترده استان فارس افزود: در حوزه های سلامت، بهداشت و درمان، استان فارس از توانمندی های قابل توجهی برخوردار است؛ به گونه ای که خیرین سلامت، مدرسه ساز و مسکن ساز اقدامات ارزشمند و گسترده ای را در این استان به انجام رسانده اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با تأکید بر لزوم آسیب شناسی در حوزه ارتباط سمن ها با مردم، گفت: ممکن


برچسب ها: سازمان های مردم نهاد - محدودیت ها - محدودیت - استانداری فارس - مردم نهاد - اجتماعی - شکست خوردن
آخرین اخبار سرویس:

مواجهه با محدودیت ها به معنای شکست خوردن نیست

مواجهه با محدودیت ها به معنای شکست خوردن نیست