مطالب مرتبط:
مواجهه آموزش و پرورش با معضلی به نام «اعتیاد دانش آموزان»
تصاویر/ دیدار مدیرکل آموزش و پرورش با امام جمعه ایلام
اجرای صحیح قانون رسیدگی به پرونده های تصادفات نیازمند آموزش مجریان و مردم است
واریز معوقات 6 ماهه رتبه بندی 1400 بازنشستگان آموزش و پرورش
آموزش و پرورش در فرهنگ سازی جوانی جمعیت پیشگام باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 09:402025-06-01سياسي

ایده دولت برای تمرکز بر آموزش و پرورش نیازمند تبیینی همه جانبه است


رییس دفتر رییس جمهور ایده دولت چهاردهم برای تمرکز بر آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی را نیازمند تبیینی همه جانبه دانست و تصریح کرد: آموزش و پرورش نقطه عزیمت حل اساسی مشکلات کشور است.

- ایده دولت برای تمرکز بر آموزش و پرورش نیازمند تبیینی همه جانبه است رییس دفتر رییس جمهور ایده دولت چهاردهم برای تمرکز بر آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی را نیازمند تبیینی همه جانبه دانست و تصریح کرد: آموزش و پرورش نقطه عزیمت حل اساسی مشکلات کشور است.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی رییس دفتر رییس جمهور بعد از ظهر شنبه با حضور در وزارت آموزش و پرورش ضمن شرکت در جلسه شورای معاونین این وزارتخانه از نزدیک روند اجرای طرح ملی توسعه عدالت آموزشی را بررسی کرد.

در این نشست، گزارشی جامع از اقدامات صورت گرفته در حوزه محرومیت زدایی از فضاهای آموزشی و ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت ارائه شد و حاجی میرزایی پس از استماع این گزارش، بر ضرورت اقدامات مؤثر تبیینی، ترویجی و تبلیغی به منظور جلب مشارکت های مردمی در تحقق این طرح ملی و راهبردی تأکید کرد.

رییس دفتر رییس جمهور نقش رسانه ها، از جمله صداوسیما، خبرگزاری های رسمی و رسانه های مکتوب و دیجیتال را در تبیین و گفتمان سازی پیرامون طرح ملی توسعه عدالت آموزشی بسیار مؤثر دانست و افزود: ایده دولت چهاردهم ب


برچسب ها: آموزش و پرورش - رییس دفتر رییس جمهور - آموزش - دفتر رییس جمهور - پرورش - عدالت آموزشی - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

ایده دولت برای تمرکز بر آموزش و پرورش نیازمند تبیینی همه جانبه است

ایده دولت برای تمرکز بر آموزش و پرورش نیازمند تبیینی همه جانبه است