مطالب مرتبط:
فضیلت ها و اعمال ماه ذی الحجه که بهتر است بدانید
امام جمعه آبسرد: ماه ذی الحجه دروازه ورود به حماسه کربلاست
عرفه فرصتی برای خودسازی و تقرب به خداست
غدیر یک همه پرسی الهی برای تثبیت ولایت در همه اعصار است
واسطه گری در ازدواج؛ سنتی الهی برای استحکام جامعه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 خرداد 1404 ساعت 16:152025-05-30سياسي

ماه ذی الحجه فرصتی برای تقرب الهی است


مام جمعه شهرستان سروآباد بر اهمیت تقوای الهی و بهره گیری از فرصت های معنوی ماه ذی الحجه، به ویژه دعای عرفه، تاکید کرد.

و گفت: ماه ذی الحجه فرصتی برای تقرب الهی است.

- سروآباد - مام جمعه شهرستان سروآباد بر اهمیت تقوای الهی و بهره گیری از فرصت های معنوی ماه ذی الحجه، به ویژه دعای عرفه، تاکید کرد.

و گفت: ماه ذی الحجه فرصتی برای تقرب الهی است.

به گزارش خبرنگار مهر ، ماموستا عبدالقادر حسینی در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان سروآباد، ضمن تسلیت ایام ارتحال امام راحل و قیام 15 خرداد، به فضیلت اعمال ماه ذی الحجه اشاره کرد و گفت: این ماه از بهترین ایام برای تقرب به خداوند است و حجاج باید از فرصت حج و اعمال آن نهایت استفاده را ببرند.

وی افزود: کسانی که توفیق حج ندارند نیز باید مراقب اعمال و رفتار خود باشند و به انجام کارهای خیر بپردازند.

ماموستا حسینی با تاکید بر اهمیت تقوای الهی اظهار کرد: ایمانداران باید همواره تقوای الهی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند و به انجام اعمال نیک مبادرت ورزند.

وی با اشاره به فرمایش پیامبر اکرم (ص) که بهترین و مقبول ترین دعا، آن است که در روز عرفه بیان شود، تصریح کرد: برای کسانی که در مکان مقدس مکه مکرمه امکان دعا و عبادت دارند، فرصتی ارزشمند و معنوی فراهم شده است.


برچسب ها: شهرستان سروآباد - تقوای الهی - سروآباد - تقرب الهی - الهی - فرصت - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

ماه ذی الحجه فرصتی برای تقرب الهی است

ماه ذی الحجه فرصتی برای تقرب الهی است