مطالب مرتبط:
جزییات جدیدی از پیشنهاد جدید «ویتکاف» درباره آتش بس 60 روزه در غزه
جزییات جدیدی از پیشنهاد «ویتکاف» درباره آتش بس 60 روزه در غزه
موافقت رسمی حماس با پیشنهاد ویتکاف درباره آتش بس در غزه
جزییات جدیدی از پیشنهاد ویتکاف درباره آتش بس غزه
موافقت حماس با طرح ویتکاف برای آتش بس پایدار در غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 13:002025-05-29بين الملل

پیشنهاد «ویتکاف» درباره آتش بس 60 روزه در غزه


مطابق با اعلام رسانه های صهیونیستی، در پیشنهاد جدید نماینده ویژه کاخ سفید در امور منطقه، آزادی 10 اسیر صهیونیست نزد حماس و تحویل 18 جسد در ازای برقراری آتش بس 60 روزه در غزه قید شده است.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، رسانه های صهیونیست امروز پنجشنبه جزییات جدیدی را از پیشنهاد جدید استیو ویتکاف نماینده ویژه کاخ سفید در امور غرب آسیا ارائه کردند.

به گزارش الجزیره به نقل از کانال 13 رژیم صهیونیستی، اشغالگران قدس پیش نویس توافق جدیدی را دریافت کردند که شامل آزادی 10 اسیر زنده صهیونیست نزد حماس و تحویل 18 جسد در ازای برقراری آتش بس 60 روزه در غزه است.

کانال 14 رژیم صهیونیستی نیز در این خصوص خبر داد که بر اساس پیشنهاد جدید ویتکاف، اسرای فلسطینی نیز به شرح زیر آزاد می شوند: یک هزار و 111 اسیر فلسطینی از نوار غزه که پس از 7 اکتبر 2023 بازداشت شدند و 180 پیکر از مبارزان شهید.

همچنین شبکه 13 رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر صهیونیست های اشغالگر امشب در مورد پیشنهاد جدید استیو ویتکاف و مذاکرات درباره آزادی اسیران صهیونیست نزد حماس با کابینه بحث و گفت و گو خواهد کرد.


برچسب ها: صهیونیست - پیشنهاد - صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - جدید - آتش بس - کاخ سفید
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهاد «ویتکاف» درباره آتش بس 60 روزه در غزه

پیشنهاد «ویتکاف» درباره آتش بس 60 روزه در غزه