مطالب مرتبط:
امسال همایش پیاده روی اربعین با شعار «انا علی العهد» برگزار می شود
اعزام هزار نفر از قم برای شرکت در مراسم ارتحال امام(ره)
اعزام 10 هزار نفر از قم برای شرکت در مراسم ارتحال امام(ره)
اعزام 4500 زائر از استان کرمان به مراسم ارتحال امام خمینی (ره)
آمادگی کامل هلال احمر برای پوشش مراسم اربعین 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 23:052025-05-31سياسي

اعزام 15 هزار مبلغ به مراسم پیاده روی اربعین امسال


مسئول کمیته تبلیغ و نماز ستاد مرکزی اربعین از ثبت نام اعزام مبلغان اربعین از هشتم ذی الحجه خبر داد و گفت: امسال 15 هزار نفر از مبلغان در ایام اربعین اعزام می شوند.

- قم- مسئول کمیته تبلیغ و نماز ستاد مرکزی اربعین از ثبت نام اعزام مبلغان اربعین از هشتم ذی الحجه خبر داد و گفت: امسال 15 هزار نفر از مبلغان در ایام اربعین اعزام می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی استقامت عصر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قم، با اشاره به برنامه های تبلیغی مراسم اربعین، از شعار انا علی العهد به عنوان شعار محوری اربعین امسال نام برد و تأکید کرد: محوریت گفتمان اربعین امسال مقاومت، استکبارستیزی، حمایت از مظلومان و ایستادگی در برابر ظلم خواهد بود.

وی با اشاره به فعالیت های کمیته تبلیغ و نماز ستاد مرکزی اربعین در حوزه پژوهش تبلیغی و اعزام مبلغان، اظهار کرد: سال جاری دهمین سال فعالیت تشکل مردمی مبلغان مردمی اربعین است؛ تشکلی که به صورت ملی و با محوریت شهر قم اداره می شود و در حوزه های گفتمان سازی، طراحی مدل تبلیغی اربعین و اعزام مبلغان فعالیت می کند.

استقامت با بیان اینکه شورای برنامه ریزی این تشکل متشکل از نهادهای حوزوی و تبلیغی مانند حوزه های علمیه قم، مشهد و اصفهان، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و دیگر مجموعه های فع


برچسب ها: اربعین - ستاد مرکزی اربعین - اعزام - مبلغان - مبلغان اربعین - امسال - تبلیغ
آخرین اخبار سرویس:

اعزام 15 هزار مبلغ به مراسم پیاده روی اربعین امسال

اعزام 15 هزار مبلغ به مراسم پیاده روی اربعین امسال