مطالب مرتبط:
پیشنهاد نفیو برای کنارآمدن آمریکا با غنی سازی
تلاش پالایش نفت تهران برای کیفی سازی بنزین و تولید بنزین یورو 5
سازمان خصوصی سازی فراخوان واگذاری 2 شرکت و یک قطعه زمین را اعلام کرد + جزییات
توقف موقت غنی سازی در طرح پیشنهادی عمان نیست
کتاب «راهنمای عملی آرام سازی و کاهش استرس» به فارسی ترجمه و منتشر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 14:552025-05-27پزشكي

علت عضله سازی مکمل های ورزشی قاچاق چیست


عضله سازی مکمل های قاچاق، به دلیل استفاده از داروهایی است که در ترکیب این مکمل ها وجود دارد.

- رییس سازمان غذا و دارو گفت: عضله سازی مکمل های قاچاق، به دلیل استفاده از داروهایی است که در ترکیب این مکمل ها وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی پیرصالحی، بعد از ظهر سه شنبه 6 خرداد 1404، در نشست خبری سیزدهمین همایش و نمایشگاه مکمل های غذایی، رژیمی و ورزشی و چهاردهمین همایش داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی که در سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، افزود: برگزاری نمایشگاه ها نشان دهنده توانمندی صنعت داخلی است.

وی ادامه داد: در سال های گذشته تقریباً صد درصد مکمل های مصرفی در کشور به طور کامل وارداتی بود.

خوشبختانه با تلاشی که از همان سال ها آغاز شد، مکمل با کیفیت ایرانی را شاهد هستیم که در دسترس مردم قرار دارد.

پیرصالحی اظهار داشت: در حوزه داروهای گیاهی نیز سیاست ما توسعه این داروها است و توانسته ایم به موفقیت های زیادی برسیم.

وی افزود: صادرات ما در حوزه مکمل و فرآورده های طبیعی حدود دو سه میلیون دلار است که متأسفانه عمده صادرات به کشورهای اطراف و منطقه است.

رییس سازمان غذا و دارو گفت: ضعیف بودن شرکت های داخلی در زمینه تبلیغات، یکی از دلایل پایین بودن صادرات مکمل است.


برچسب ها: مکمل - سازمان غذا و دارو - دارو - عضله سازی - داروهای گیاهی - رییس سازمان غذا و دارو - غذا و دارو
آخرین اخبار سرویس:

علت عضله سازی مکمل های ورزشی قاچاق چیست

علت عضله سازی مکمل های ورزشی قاچاق چیست