مطالب مرتبط:
تأکید شهردار پرند بر انسجام مدیریتی و تسریع در اجرای پروژه های عمرانی
فراخوان ارائه خدمات مشاوره، مهندسی و نظارت بر پروژه های زیر ساخت و عمرانی و طرح جامع
عضو شورای شهر تهران: آب چشمه علی شهرری با عملیات عمرانی مترو منحرف شده است+فیلم
اجرای پروژه های عمرانی شهرستان دیلم تسریع شود
لزوم داده محوری و مدیریت هوشمند منابع در راستای تحول دیجیتال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 10:352025-05-27سياسي

شهردار زاهدان از پروژه های عمرانی برای تحول در این شهر خبر داد


شهردار زاهدان در نشست خبری با اصحاب رسانه، از برنامه های توسعه ای برای رفع مشکلات شهر زاهدان خبر داد.

- زاهدان - شهردار زاهدان در نشست خبری با اصحاب رسانه، از برنامه های توسعه ای برای رفع مشکلات شهر زاهدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد نعیم پناه صبح سه شنبه در نشست با اصحاب رسانه گفت: با همکاری پلیس راهور و دستگاه های قضایی، اقدامات جدی برای مقابله با سد معبر و فعالیت گاری ها در معابر اصلی شهر آغاز شده است.

بر اساس تأکید مسئولان، اخذ هرگونه هزینه از متخلفان فاقد وجاهت قانونی است.

شهردار زاهدان، با بیان اینکه هدف اصلی این اقدامات، ایجاد نظم شهری و کاهش بی نظمی های ترافیکی است، تصریح کرد: برنامه ریزی برای ساماندهی دست فروشان در حال انجام است.

وی از راه اندازی بازارچه هایی نظیر ابریشم و سعدی برای انتقال دست فروشان خبر داد و هشدار داد در صورت عدم همکاری، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

شهردار زاهدان از هدف گذاری آسفالت یک میلیون متر مربع از معابر شهر تا پایان سال خبر داد و گفت: با راه اندازی کارخانه آسفالت 160 تنی و سرمایه گذاری 64 میلیارد تومانی در حوزه زیرساخت، فرسودگی معابر به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

وی همچنین به پروژه چهار رسولی به عنوان یک طرح کلیدی در توسعه شرق زاهدان اشاره کرد و افزود این پروژه علاوه بر ا


برچسب ها: شهردار زاهدان - زاهدان - اصحاب رسانه - شهردار - دست فروشان - رفع مشکلات - شهر زاهدان
آخرین اخبار سرویس:

شهردار زاهدان از پروژه های عمرانی برای تحول در این شهر خبر داد

شهردار زاهدان از پروژه های عمرانی برای تحول در این شهر خبر داد