مطالب مرتبط:
رییس سازمان بهزیستی: مسوولان برای کرامت توان خواهان و سالمندان کمک کنند
کشف 41 دستگاه ماینر غیر مجاز در نهاوند
معاون استاندار خوزستان: همه دستگاه ها موظف به اجرای فوری مصوبات حمایتی از کشاورزان هستند
تاکید فرماندار تهران بر همکاری حداکثری دستگاه ها برای تسهیل ازدواج جوانان
گلباران گلزار شهدای چهارصد دستگاه کرج با حضور معاون رییس جمهور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 18:202025-05-29سياسي

کرامت توان خواهان و سالمندان باید محور فعالیت دستگاه ها باشد


رییس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر لزوم صیانت از کرامت انسانی توان خواهان و سالمندان، از مسئولان دستگاه های اجرایی خواست در راستای حفظ عزت این قشر، - کرامت توان خواهان و سالمندان باید محور فعالیت دستگاه ها باشد ایسنا/البرز رییس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر لزوم صیانت از کرامت انسانی توان خواهان و سالمندان، از مسئولان دستگاه های اجرایی خواست در راستای حفظ عزت این قشر، همکاری و همراهی بیشتری داشته باشند.

به گزارش ایسنا، سید جواد حسینی روز پنجشنبه هشتم خرداد در جریان بازدید از آسایشگاه خیریه کهریزک در کرج اظهار کرد: همه ما در مسیر انسانیت و بندگی، همراه مجموعه کهریزک هستیم و باید در راستای ارتقای خدمات حمایتی به توان خواهان گام های موثرتری برداریم.

وی با اشاره به خدمات این مرکز افزود: آسایشگاه کهریزک خدماتی کم نظیر و در سطح استانداردهای ملی و بین المللی به توان خواهان و سالمندان ارائه می دهد که جای تقدیر دارد.

حسینی تصریح کرد: امروز در این مجموعه، نشاط، امید، شادی و حس زندگی را در چهره کارکنان، مددجویان و سالمندان به وضوح می توان مشاهده کرد.

رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه کهریزک مأمن و پناهگاه بسیاری از توان خواهان است، بر لزوم حمایت همه جانبه از اینگونه مراکز تاکید کرد.


برچسب ها: رییس سازمان بهزیستی کشور - رییس سازمان بهزیستی - سازمان بهزیستی کشور - دستگاه ها - دستگاه های اجرایی - سالمندان - سازمان بهزیستی
آخرین اخبار سرویس:

کرامت توان خواهان و سالمندان باید محور فعالیت دستگاه ها باشد

کرامت توان خواهان و سالمندان باید محور فعالیت دستگاه ها باشد