مطالب مرتبط:
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در استان کرمان با برخورد قاطع با مجرمان
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در استان کرمان با برخورد قاطع با مجرمان
اجرای اصول استراتژیک بیمه ایران جهت ارتقای کیفیت خدمات صنعت بیمه
استاندار لرستان: معیشت و ارتقای سرمایه اجتماعی در اولویت است
افتتاح و آغاز اجرای 5 طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام با دستور پزشکیان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 خرداد 1404 ساعت 13:152025-06-12حوادث

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی برای برخورد با مجرمان در کرمان


طرح ارتقای امنیت اجتماعی با هدف توسعه احساس امنیت و با محوریت برخورد با سارقان وعرضه کنندگان موادمخدر و مخلان نظم وامنیت طی 96 ساعت گذشته در این استان اجرا شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی بخشی، با اشاره به کشف 721 فقره سرقت و جمع آوری مستندات مربوط به آن و شناسایی و دستگیری 377 نفر از سارقان و مال خران گفت: مأموران انتظامی کرمان موفق به کشف 60 دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه و همچنین انهدام 5 باند سرقت منزل و احشام شدند.

وی با تأکید بر اجرای منظم و مستمر طرح های مقابله با هرگونه ناامنی، رفتارهای هنجار شکنانه و پاکسازی مناطق و محلات آلوده و جرم خیز، افزود: در حوزه مبارزه با مواد مخدر، 636 نفر از قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر شناسایی و دستگیر و 801 نفر از معتادان متجاهر از سطح معابر و اماکن عمومی جمع آوری شدند.

وی مبارزه با پدیده های مجرمانه و ناهنجاری های اجتماعی که موجب تعرض به امنیت عمومی و سلامت اجتماعی می شود را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و اضافه کرد: در راستای مقابله با هنجارشکنان، 48 نفر از اراذل و اوباش بازداشت شدند.

دادستان استان کرمان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه برخورد با ورود غیرقانونی اتباع افزود: در طرح مذکور 3 هزار و 69 نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز دستگیر و 31 دستگاه خودروی حامل این افراد توقیف شد.


برچسب ها: امنیت اجتماعی - اجتماعی - امنیت - خرده فروشان مواد مخدر - مواد مخدر - برخورد با سارقان - مأموران انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی برای برخورد با مجرمان در کرمان

اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی برای برخورد با مجرمان در کرمان