مطالب مرتبط:
جنایات اسراییل باعث بیم و ترس در ملت ایران نخواهد شد
تعرض و تجاوز به منافع ملت ایران بی پاسخ نخواهد ماند
ملت ایران همچون کوهی مقاوم در برابر دشمن ایستاده و انتقام شهدای ترور را خواهد گرفت
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد/ این ملت، در مکتب شهدا پرورش یافته و با اقتدار از کیان اسلامی دفاع خواهد کرد/ ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد؛ در این شرایط، وحدت ملی مهم ترین سلاح ماست
کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1404 ساعت 10:302025-06-14بين الملل

ایران تماشاگر ترور و تجاوز نخواهد بود؛ ترس دشمن از بیداری ملت


بهروز تشکر با اشاره به جنایت های رژیم صهیونیستی در قبال ایران عنوان کرد که جمهوری اسلامی ایران در برابر ترور، تهدید و تجاوز، تماشاگر نخواهد بود.

- ایران تماشاگر ترور و تجاوز نخواهد بود؛ ترس دشمن از بیداری ملت بهروز تشکر با اشاره به جنایت های رژیم صهیونیستی در قبال ایران عنوان کرد که جمهوری اسلامی ایران در برابر ترور، تهدید و تجاوز، تماشاگر نخواهد بود.

بهروز تشکر گوینده رادیو درباره حملات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان به خبرنگار مهر بیان کرد: به عنوان یک ایرانی و کسی که سال ها از طریق رسانه در کنار مردمم بوده ام، قلبم آکنده از اندوه و خشم است.

وی اضافه کرد: حملات ددمنشانه و بزدلانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران، که منجر به شهادت فرماندهان سرافراز و زنان و کودکان بی دفاع شد، چیزی جز یک اقدام تروریستی سازمان یافته و نقض آشکار حاکمیت ملی نیست.

این جنایت بی شرمانه، چهره واقعی این رژیم جعلی، کودک کش و تروریست را بار دیگر به جهان نشان داد.

تأسف بارتر آن است که مدعیان دروغین حقوق بشر، بار دیگر در برابر چنین فاجعه ای سکوت کردند و حتی یک کلمه از زبان شان برای محکوم کردن این جنایت بیرون نیامد.

این مجری برنامه های رادیویی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در پیام روشنگرشان با صراحت به خطای بزرگ رژیم صهیونیست اشاره کردند.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - ایران - صهیونیستی - جمهوری اسلامی ایران - تماشاگر - جمهوری اسلامی - تجاوز
آخرین اخبار سرویس:

ایران تماشاگر ترور و تجاوز نخواهد بود؛ ترس دشمن از بیداری ملت

ایران تماشاگر ترور و تجاوز نخواهد بود؛ ترس دشمن از بیداری ملت