مطالب مرتبط:
تعاملات و همکاری ها جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تقویت شود
زمینه تعاملات جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل فراهم شود
گام مهم وزارت علوم و معاونت علمی در تقویت همکاری های دانشگاه و صنعت
گام مهم وزارت علوم در تقویت همکاری های دانشگاه و صنعت
دیدار رییس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان با معاونت علمی ریاست جمهوری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 12:152025-05-27دانش

تقویت همکاری های مشترک جهاد دانشگاهی و دانشگاه علمی کاربردی اردبیل


رییس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: تعاملات و همکاری ها جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل با هدف گسترش فعالیت های علمی و عملی تقویت می شود.

- تقویت همکاری های مشترک جهاد دانشگاهی و دانشگاه علمی کاربردی اردبیل اردبیل- رییس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: تعاملات و همکاری ها جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل با هدف گسترش فعالیت های علمی و عملی تقویت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حسام رسولی پیش از ظهر سه شنبه در نشست مشترک با رییس دانشگاه جامع علمی کاربرد استان اردبیل زمینه های همکاری و هم افزایی مناسب بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی را یادآور شد و اظهار کرد: تقویت تعاملات و همکاری های آموزشی، فرهنگی، علمی و پژوهشی بین این دو نهاد علمی - آموزشی مورد تاکید است.

وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی در کل کشور با انعطاف و گستره بیشتر نسبت به سایر مراکز علمی فعالیت می کند و به عنوان معین دانشگاه ها، آماده همکاری های علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی با دانشگاه جامع علمی کاربردی استان است.

رییس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل طرح پودمان های تحصیلی را از جمله مزیت های دانشگاه جامع دانست و افزود: با توجه به اینکه شیوه آموزش در این دانشگاه مهارت محور است؛ پیشنهاد می شود


برچسب ها: دانشگاه - جهاد دانشگاهی - دانشگاه جامع علمی کاربردی - علمی کاربردی - استان اردبیل - اردبیل - دانشگاه جامع
آخرین اخبار سرویس:

تقویت همکاری های مشترک جهاد دانشگاهی و دانشگاه علمی کاربردی اردبیل

تقویت همکاری های مشترک جهاد دانشگاهی و دانشگاه علمی کاربردی اردبیل