مطالب مرتبط:
پیام حسن روحانی در پی حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان: این لحظات، آزمونی است که صبر و بصیرت را می طلبد/ این ملت از هر فتنه ای قوی تر بیرون خواهد آمد/ این تجاوز تلاشی بود برای تضعیف قدرت دیپلماسی و اقناعی ایران
رژیم صهیونیستی با این اقدام نابخردانه مسیر نابودی خود را آغاز کرد
امام جمعه بوشهر: ملت ایران در مسیر مقاومت، یکصدا خواهان نابودی رژیم صهیونیستی است
مسیر خونین شهدا به نابودی استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی خواهد انجامید
اقدام خبیثانه رژیم صهیونیستی مسیر «محو اسراییل از صفحه روزگار» است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 18:002025-06-13بين الملل

رژیم صهیونیستی، مانع همیشگی در مسیر دیپلماسی


عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه آزاد همدان با اشاره به هم زمانی حمله رژیم صهیونیستی با آغاز دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان، - عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد همدان مطرح کرد: رژیم صهیونیستی، مانع همیشگی در مسیر دیپلماسی ایسنا/همدان عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه آزاد همدان با اشاره به هم زمانی حمله رژیم صهیونیستی با آغاز دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان، تأکید کرد: این اقدام خصمانه بار دیگر نشان داد که اسراییل همواره از هرگونه گشایش دیپلماتیک و کاهش تنش در منطقه هراس دارد و با اقدامات نظامی تلاش می کند روند گفت وگو و حل وفصل سیاسی را مختل کند.

جواد گیاه شناس در گفت وگو با ایسنا، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تعدادی از هم وطنان و دانشمندان کشور، اظهار کرد: آنچه که در این روزها بیش از پیش آشکار می شود، ماهیت تجاوزکارانه و خصمانه رژیم صهیونیستی است؛ رژیمی که در طول دهه های اخیر، بارها و به ویژه در این رویداد اخیر، چهره واقعی خود را در نقض آشکار حقوق بین الملل و حاکمیت ملی کشورها نشان داده است.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - دانشگاه آزاد همدان - صهیونیستی - حمله رژیم صهیونیستی - عضو هیئت علمی - دانشگاه آزاد - علوم سیاسی
آخرین اخبار سرویس:

رژیم صهیونیستی، مانع همیشگی در مسیر دیپلماسی

رژیم صهیونیستی، مانع همیشگی در مسیر دیپلماسی