مطالب مرتبط:
استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد
وزیر راه و شهرسازی: افتتاح طرح های ملی با ارزش 940 هزار میلیارد ریال در سراسر کشور  
وزیر راه و شهرسازی: طرح های ملی با ارزش 940 هزار میلیارد ریال در سراسر کشور افتتاح می شود
معاون وزیر راه و شهرسازی: عملیات اجرایی 800 واحد مسکونی در کشور در حال اجراست
معاون وزیر راه و شهرسازی: 800 واحد مسکونی در کشور در حال احداث است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 خرداد 1404 ساعت 22:352025-05-24بين الملل

وزیر راه و شهرسازی وارد عراق شد


وزیر راه و شهرسازی با هدف پیگیری روابط دوجانبه حمل ونقلی، راه آهن شلمچه-بصره و فراهم کردن تسهیلات حداکثری برای زائران اربعین حسینی به عراق سفر کرد.

- وزیر راه و شهرسازی با هدف پیگیری روابط دوجانبه حمل ونقلی، راه آهن شلمچه-بصره و فراهم کردن تسهیلات حداکثری برای زائران اربعین حسینی به عراق سفر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، فرزانه صادق امروز سوم خرداد با هدف پیگیری روابط دوجانبه حمل ونقلی، راه آهن شلمچه-بصره و فراهم کردن تسهیلات حداکثری برای زائران اربعین حسینی به عراق سفر کرد و در فرودگاه بغداد مورد استقبال سیدحاضم راضی، معاون وزیر حمل و نقل کشور عراق و نصیر عبدالمحسن عبدالله، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق قرار گرفت.

دیدار با نخست وزیر، وزیر حمل و نقل و وزیر کشور عراق، به منظور ارتقای همکاری ها از جمله دیدارهای برنامه ریزی شده وزیر راه و شهرسازی در سفر به عراق است.

این دیدارها به منظور بررسی و پیگیری آخرین وضعیت روابط، میزان پیشرفت همکاری های حمل ونقلی دو کشور، راه آهن شلمچه-بصره و برگزاری عملیات بزرگ اربعین حسینی با هدف فراهم کردن تسهیلات حداکثری برای زائران است.

وزیر راه و شهرسازی شهریورماه سال گذشته نیز به منظور رایزنی با کشور عراق برای اتمام پروژه استراتژیک راه آهن شلمچه-


برچسب ها: وزیر راه و شهرسازی - زائران اربعین حسینی - راه و شهرسازی - زائران اربعین - اربعین حسینی - وزیر - وزیر راه
آخرین اخبار سرویس:

وزیر راه و شهرسازی وارد عراق شد

وزیر راه و شهرسازی وارد عراق شد