مطالب مرتبط:
پایان رقابت های کروکت شرق کشور با معرفی برترین ها
عکس| طعنه های مازیار ادامه دارد؛ نتیجه درون زمین رقم نخورد!
مازیار زارع: نتیجه درون زمین رقم نخورد!
کنایه جدید مازیار: نتیجه در زمین رقم نخورد!
امروز رقم می خورد؛ عرضه 249 هزار تن محصول در تالارهای بورس کالا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 12:502025-05-31اقتصادي

211 رقم غلات تا کنون در کشور معرفی شده است


رییس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر گفت: تاکنون 211 رقم غلات توسط مؤسسه معرفی شده اند که شامل 145 رقم گندم نان، 15 رقم گندم دوروم، 48 رقم جو و 3 رقم تریتیکاله است.

- رییس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر گفت: تاکنون 211 رقم غلات توسط مؤسسه معرفی شده اند که شامل 145 رقم گندم نان، 15 رقم گندم دوروم، 48 رقم جو و 3 رقم تریتیکاله است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد زمانیان، رییس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در بازدید رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) از مزارع تحقیقاتی غلات با اشاره به موفقیت های محققان این مؤسسه، مزرعه تحقیقاتی غلات را یکی از مزارع برتر منطقه دانست و بر اهمیت استفاده از روش های نوین اصلاح نباتات برای افزایش بهره وری و تسریع فرآیند معرفی ارقام جدید تأکید کرد.

وی با اشاره به دامنه فعالیت های تحقیقاتی این مرکز، افزود: در این مزرعه بر روی گندم، جو، تریتیکاله (غلات دورگه گندم و چاودار) و گندم دوروم انواع آزمایش های تحقیقاتی انجام می شود و حتی پژوهش ها در حوزه بیماری ها و تنش های اقلیمی نیز مورد توجه جدی قرار دارد.

رییس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر سازمان تات تاکید کرد: فعالیت های تحقیقاتی غلات کشور طبق 4 اقلیم پیش می رود و دستاوردهای مؤسسه بیان


برچسب ها: تحقیقات - نهال و بذر - تحقیقاتی - معرفی - اصلاح - غلات - بازدید رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

211 رقم غلات تا کنون در کشور معرفی شده است

211 رقم غلات تا کنون در کشور معرفی شده است