مطالب مرتبط:
قوه قضاییه: حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد
قوه قضاییه: حکم اعدام 9 تروریست داعشی اجرا شد
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه آغاز شد
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه آغاز شد
نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 12:552025-06-10سياسي

9 نفر اعدام شدند / قوه قضاییه: افراد مرتبط با داعش و متهم به محاربه و اقدام مسلحانه


9 عضو یک گروه مرتبط با داعش که در سال 96 قصد عملیات تروریستی در ایران را داشتند، پس از دستگیری و طی روال قانونی و رسیدگی قضایی به پرونده به اتهام محاربه و اقدام مسلحانه اعدام شدند.

- 9 نفر اعدام شدند / قوه قضاییه: افراد مرتبط با داعش و متهم به محاربه و اقدام مسلحانه قوه قضاییه : 9 عضو یک گروه مرتبط با داعش که در سال 96 قصد عملیات تروریستی در ایران را داشتند، پس از دستگیری و طی روال قانونی و رسیدگی قضایی به پرونده به اتهام محاربه و اقدام مسلحانه اعدام شدند.

قوه قضاییه اعلام کرد که صبح امروز حکم اعدام 9 نفر از اعضای یه گروه مرتبط با داعش پس از تأیید دیوان عالی کشور اجرا شد.

    به گزارش عصر ایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی قوه قضاییه (میزان)؛ این گزارش می افزاید: هفتم بهمن ماه 1396 بود که فرمانده نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم تروریستی داعش در منطقه غرب کشور خبر داد.

    به گفته سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، داعش قصد داشت با اعزام عناصر خود به داخل ایران، در شهرهای مرزی و مرکزی کشور چند علمیات تروریستی علیه مردم انجام دهد که در تور اطلاعاتی و امنیتی رزمندگان اسلام قرار می گیرند.

    رزمندگان قرارگاه نجف سپاه با همکاری سربازان گمنام امام زمان (ع) پس از اشراف اطلاعاتی، شناسایی مشخصات، موقعیت دقی


برچسب ها: قوه قضاییه - قضایی - عملیات تروریستی - مسلحانه - مرتبط - اعدام - داعش
آخرین اخبار سرویس:

9 نفر اعدام شدند / قوه قضاییه: افراد مرتبط با داعش و متهم به محاربه و اقدام مسلحانه

9 نفر اعدام شدند / قوه قضاییه: افراد مرتبط با داعش و متهم به محاربه و اقدام مسلحانه