مطالب مرتبط:
2 مرکز خرید تضمینی گندم در بهشهر فعال شد
خرید تضمینی گندم در خراسان شمالی آغاز شد 
برداشت 52 هزار تُن کلزا در گلستان؛ پایان فصل خرید نزدیک است
برداشت 52 هزار تُن کلزا در گلستان| پایان فصل خرید نزدیک است
خرید 250 هزار تن گندم در قزوین هدفگذاری شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 21:452025-05-31اقتصادي

خرید تضمینی گندم در گلستان از 200 هزار تُن گذشت


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان از خرید 200 هزار تُن گندم در استان خبر داد و گفت: 70 مرکز خرید در سطح استان فعال است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، روح الله مهری شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران از عبور میزان خرید تضمینی گندم در گلستان از مرز 200 هزار تُن خبر داد و اظهار کرد: تاکنون 70 مرکز خرید فعال در سطح استان آغاز به کار کرده اند و مراکز باقی مانده نیز بر اساس شرایط منطقه ای در مناطق کوهستانی به صورت تدریجی راه اندازی می شوند.

وی با اشاره به حجم بالای تولید گندم در استان افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی، شرایط اقلیمی و ظرفیت بالای کشاورزی گلستان، پیش بینی می شود روند خرید تضمینی تا پایان فصل برداشت همچنان ادامه یابد.

مهری درباره پرداخت مطالبات گندم کاران نیز گفت: پیگیری های مستمری از سوی مسئولان استانی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در حال انجام است تا مطالبات گندم کاران در کوتاه ترین زمان ممکن پرداخت شود.

مدیرکل غله گلستان در پایان با قدردانی از همکاری کشاورزان، شرکت های حمل ونقل و دستگاه های اجرایی مرتبط، تأکید کرد: تلاش می کنیم تا با مدیریت هماهنگ و شفاف، خرید تضمینی گندم بدون هیچ گونه وقفه و با رضایت کشاورزان ادامه یابد.


برچسب ها: مطالبات گندم کاران - خرید تضمینی - خرید تضمینی گندم - استان - گلستان - خرید - گندم
آخرین اخبار سرویس:

خرید تضمینی گندم در گلستان از 200 هزار تُن گذشت

خرید تضمینی گندم در گلستان از 200 هزار تُن گذشت