مطالب مرتبط:
آخرین وضعیت تعطیلی ادارات فارس و شیراز شنبه 31 خرداد 1404 | جزییات تعطیلی ادارات فارس و شیراز شنبه 31 خرداد
آخرین وضعیت تعطیلی ادارات فارس و شیراز شنبه 31 خرداد 1404
ساعات قطعی برق استان فارس و شیراز جمعه 30 خرداد 1404
پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری آغاز شد/ پرداخت تا 31 خرداد ادامه دارد
قیمت انواع مرغ 29 خرداد 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 خرداد 1404 ساعت 10:252025-06-20بين الملل

بعدازظهر امروز خلیج فارس و دریای عمان مواج، 30 خرداد


کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: بعدازظهر امروز تنگه هرمز، خلیج فارس و بخش هایی از دریای عمان با افزایش سرعت باد های جنوب غربی تا شمال غربی، - کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: بعدازظهر امروز تنگه هرمز، خلیج فارس و بخش هایی از دریای عمان با افزایش سرعت باد های جنوب غربی تا شمال غربی، نسبتا مواج پیش بینی می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، مجتبی حمزه نژاد گفت: امروز صبح وضعیت جوی و دریایی نسبتا آرام خواهد بود و مه رقیق صبحگاهی در سواحل و جزایر استان پیش بینی می شود.

او گفت: بیشینه سرعت باد در تنگه هرمز به محدوده 36 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: توصیه می شود شناور های سبک در بعدازظهر از تردد در این مناطق دریایی خودداری کنند.

او تصریح کرد: تمهیدات لازم در بنادر در نظر گرفته شود و از تردد دریایی به مقاصد استان های خوزستان و بوشهر و فراساحل خلیج فارس نیز خودداری شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان، گفت: از فردا وزش باد های جنوب شرقی در دریای عمان و مناطق شرقی تنگه هرمز پیش بینی می شود.

حمزه نژاد گفت: بعدازظهر در ارتفاعات شرقی و شمالی استان رشد ابر و وقوع رگبار پراکنده باران و رعد و برق و تگرگ محتمل خواهد بود.


برچسب ها: کارشناس اداره کل هواشناسی - اداره کل هواشناسی - دریای عمان - تنگه هرمز - خلیج فارس - هرمز - هواشناسی
آخرین اخبار سرویس:

بعدازظهر امروز خلیج فارس و دریای عمان مواج، 30 خرداد

بعدازظهر امروز خلیج فارس و دریای عمان مواج، 30 خرداد