مطالب مرتبط:
ثبت نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی تا کی ادامه دارد؟ + شرایط دریافت وام
ابطال دریافت کارمزد تقسیط جرایم ماده 100 شهرداری ها
معرفی طرح نورا بانک مهر ایران | اقساط وام 400 میلیونی بانک مهر چقدر است؟ + جزییات و شرایط دریافت وام
فرصت ویژه دریافت وام قرض الحسنه 400 میلیون تومانی از بانک مهر ایران​
شرایط ویژه دریافت وام قرض الحسنه یک میلیارد تومانی از بانک ملت اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 17:252025-06-10سياسي

توانمندسازی خانواده های نیازمند؛ 100 هزار مازنی وام دریافت کردند


قائم مقام کمیته امداد مازندران توانمندسازی خانواده های نیازمند و مبارزه با فقر را از رسالت این نهاد بیان کرد.

- توانمندسازی خانواده های نیازمند؛ 100 هزار مازنی وام دریافت کردند ساری - قائم مقام کمیته امداد مازندران توانمندسازی خانواده های نیازمند و مبارزه با فقر را از رسالت این نهاد بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مهدی قربانی عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگار افزود: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران رتبه اول کشور در قرض الحسنه را با حمایت و پشتوانه مردم کسب کرده است.

وی اظهار داشت: طی چهار سال گذشته، استان مازندران رتبه نخست کشور را در حوزه قرض الحسنه کسب کرده است که نشان از هم افزایی مردم و مشارکت بالای اجتماعی دارد.

قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با بیان اینکه رسانه ها در خط مقدم آگاهی رسانی به جامعه هستند گفت: آگاهی سبب افزایش اعتماد عمومی و زمینه ساز گسترش فرهنگ نیکوکاری در جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه رسالت اصلی این نهاد، مبارزه با فقر و توانمندسازی خانواده های نیازمند است گفت: در مشاغل خرد و خانگی نیز با قرض الحسنه می توانیم در ایجاد اشتغال پایدار مؤثر باشیم.

قربانی نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ خیر و احسان مهم ارزیابی کرد و گفت: رسانه ها با ایجاد شرایط مناسب می توانند فرهنگ قرض الحسنه را در جام


برچسب ها: خانواده های نیازمند - توانمندسازی - مازندران - کمیته امداد - قرض الحسنه - نیازمند - خانواده
آخرین اخبار سرویس:

توانمندسازی خانواده های نیازمند؛ 100 هزار مازنی وام دریافت کردند

توانمندسازی خانواده های نیازمند؛ 100 هزار مازنی وام دریافت کردند