مطالب مرتبط:
واکنش مراجع، علما و نهادهای حوزوی در محکومیت جسارت به رهبر معظم انقلاب
حمایت انجمن ها و قطب های علمی و کمیسیون حقوق بشر حوزه از رهبر فرزانه انقلاب
بیانیه روسای 26 انجمن علمی حوزه های علمیه درپی تهدید ترامپ به ترور رهبر انقلاب
بیانیه انجمن ها و قطب های علمی و کمیسیون حقوق بشر حوزه های علمیه در محکومیت جنایات اسراییل
واکنش آیت الله مکارم شیرازی به جسارت اسراییل به رهبر معظم انقلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 خرداد 1404 ساعت 21:302025-06-19سياسي

محکومیت جسارت به مرجعیت و رهبر انقلاب از سوی 26 انجمن علمی حوزوی


رؤسای 26 انجمن علمی حوزه های علمیه ضمن محکوم کردن یاوه گویی های رییس جمهور قمارباز آمریکا، جسارت به ساحت مرجعیت دینی و رهبر معظم انقلاب را تعرض به باورهای صدها میلیون انسان دانستند.

- قم- رؤسای 26 انجمن علمی حوزه های علمیه ضمن محکوم کردن یاوه گویی های رییس جمهور قمارباز آمریکا، جسارت به ساحت مرجعیت دینی و رهبر معظم انقلاب را تعرض به باورهای صدها میلیون انسان دانستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در این بیانیه آمده است: رهبران الهی و عالمان دینی، آیینه تمام نمای هویت امت های اسلامی و جوامع بشری اند و تعرض به آنان تعرض به باورها و عواطف صدها میلیون انسان و تهدیدی به موجودیت معنوی و مدنی جوامع به شمار می آید، بر این اساس و در پرتو تعالیم دینی و موازین مسلم حقوقی، انجمن های علمی حوزه های علمیه به نمایندگی از قاطبه عالمان، فقیهان، اندیشمندان، محققان وحقوق دانان، نگرانی عمیق خود را از نفرت پراکنی و تهدید بی سابقه رییس جمهور امریکا به مرجع والامقام و رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای دام ظله ابراز داشته و توجه همه مجامع و سازمان های بین المللی، دولت ها، کشورهای اسلامی و مردم آزاده جهان را به نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بین الملل و منشور ملل متحد جلب می کند.


برچسب ها: حوزه های علمیه - رهبر معظم انقلاب - انجمن علمی - علمی - انجمن - رییس جمهور - میلیون
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت جسارت به مرجعیت و رهبر انقلاب از سوی 26 انجمن علمی حوزوی

محکومیت جسارت به مرجعیت و رهبر انقلاب از سوی 26 انجمن علمی حوزوی