مطالب مرتبط:
سلیمی: بدون حمایت تشکل های مردمی و مردم، فعالیت های مدیریت شهری به ثمر نمی رسد
مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت های تشکل های مردمی حمایت می کنند
از سنگ رودخانه تا میلیونر شدن! ایده خلاقانه ای که سنگ های بی ارزش را به شاهکار هنری تبدیل کرد
ساخت عربستان؛ طرح دیوانه وار عربستان سعودی برای تبدیل بیابان به بهشت سبز
نهضت ازدواج آسان را به یک حرکت فرهنگی و اجتماعی تبدیل کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 12:052025-05-29ورزشي

تبدیل فضاهای بی دفاع شهری منطقه 4 به مجموعه های ورزشی/ فعالیت های عمرانی منطقه ملموس است


نائب رییس شورای اسلامی شهر تهران طی بازدیدی از منطقه 4 شهرداری تهران گفت: فعالیت ها و پروژه ها انجام گرفته در منطقه بسیار کارآمد است و مدیریت فعلی در راستای تحول و رضایتمندی شهروندان پیش می رود.

- تبدیل فضاهای بی دفاع شهری منطقه 4 به مجموعه های ورزشی/ فعالیت های عمرانی منطقه ملموس است نائب رییس شورای اسلامی شهر تهران طی بازدیدی از منطقه 4 شهرداری تهران گفت: فعالیت ها و پروژه ها انجام گرفته در منطقه بسیار کارآمد است و مدیریت فعلی در راستای تحول و رضایتمندی شهروندان پیش می رود.

به گزارش ایسنا، پرویز سروری به همراه سید محمد موسوی شهردار، معاونین و مدیران منطقه 4 از سطح منطقه بازدید و از روند اجرای پروژه ها مطلع شد.

سروری در ابتدای بازدید خود از سطح منطقه از پروژه اتصال بلوار دلاوران به اتوبان امام علی(ع) و همچنین پروژه احداث خانه کشتی شهدای شمیران نو از نزدیک دیدن کرد و خواستار تسریع و آماده سازی طرح ها برای شهروندان منطقه شدند.

وی در ادامه با حضور در مقبره الشهدای گمنام بوستان الغدیر که در منطقه عملیاتی جزیره مجنون و عملیات کربلای پنج به مقام شهادت نائل آمدند؛ ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام از مقام شامخ شهدا تجلیل به عمل آورد.


برچسب ها: منطقه - رییس شورای اسلامی شهر تهران - شورای اسلامی شهر تهران - رییس شورای اسلامی شهر - شورای اسلامی شهر - شهرداری تهران - پروژه
آخرین اخبار سرویس:

تبدیل فضاهای بی دفاع شهری منطقه 4 به مجموعه های ورزشی/ فعالیت های عمرانی منطقه ملموس است

تبدیل فضاهای بی دفاع شهری منطقه 4 به مجموعه های ورزشی/ فعالیت های عمرانی منطقه ملموس است