مطالب مرتبط:
افزایش قیمت 84 درصدی نان های حجیم در مدت 3 ماه
افزایش 177 درصدی درآمدهای تپسی در اردیبهشت امسال
تبصره 100 درصدی برای افزایش قرارداد بازیکنان خاص
افزایش 4.35 درصدی سختی استخراج بیت کوین؛ کنترل عرضه و حفظ زمان تولید بلاک ادامه دارد
خانواده نشر سازمان تبلیغات در نمایشگاه چقدر فروخت؟؛ افزایش 100 درصدی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 11:502025-06-01اقتصادي

افزایش 40 درصدی بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین تره بار تهران


اعضای شورای شهر تهران لایحه تعیین بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین و بازارهای میوه و تره بار شهر تهران برای سال 1404 را تصویب کردند.

- افزایش 40 درصدی بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین تره بار تهران اعضای شورای شهر تهران لایحه تعیین بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین و بازارهای میوه و تره بار شهر تهران برای سال 1404 را تصویب کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز خود بررسی لایحه تعیین بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین و بازارهای میوه و تره بار شهر تهران برای سال 1404 را روی میز بررسی خود قرار دادند و میثم مظفر رییس کمیته بودجه شورای شهر تهران با بیان اینکه 40 درصد افزایش بهای خدمات پیش بینی شده است، گفت: نرخ اولیه برای دو ساعت یک رقم است و از ساعت سوم رقم افزایش می یابد و ارقام توقف تا 24 ساعت، 24 تا 72 ساعت و 72 ساعت به بالا نیز تعیین شده است.

بنابراین گزارش، در ادامه اعضای شورای شهر تهران با لایحه تعیین بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین و بازارهای میوه و تره بار شهر تهران برای سال 1404 موافقت کرده و همچنین با رأی خود به یک فوریت لایحه شرکت گردشگری و تفریحی میلاد تهران رأی مثبت دادند.

انتهای پیام


برچسب ها: شهر تهران - شورای شهر تهران - ماشین آلات - تهران - اعضای شورای شهر - میوه و تره بار - شورای شهر
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 40 درصدی بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین تره بار تهران

افزایش 40 درصدی بهای خدمات ورود ماشین آلات به میادین تره بار تهران