مطالب مرتبط:
راکتور هسته ای کوچک چین، آماده تامین برق بیش از نیم میلیون خانه
ادعای وال استریت ژورنال از گزارش آژانس: ایران سوخت کافی برای ساخت ده بمب هسته ای در اختیار دارد
مرکز نوآوری انرژیک امیرکبیر مسیر رشد استارت اپ ها را کوتاه می کند
پزشکیان: دانشگاه بازیگر اصلی در حل بحران های کشور شود
پزشکیان: دانشگاه ها باید بازیگران اصلی در حل بحران های کشور شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 خرداد 1404 ساعت 11:302025-06-01سياسي

ساخت شتابدهنده 10 مگاواتی و راکتور همجوشی هسته ای در دانشگاه امیرکبیر


رییس دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی دانشگاه امیرکبیر گفت: طرح های کلان ملی ساخت شتابدهنده 10مگاواتی و راکتور همجوشی هسته ای توکامک با مشارکت سازمان انرژی اتمی به این دانشگاه واگذار شده است.

- ساخت شتابدهنده 10 مگاواتی و راکتور همجوشی هسته ای در دانشگاه امیرکبیر رییس دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی دانشگاه امیرکبیر گفت: طرح های کلان ملی ساخت شتابدهنده 10مگاواتی و راکتور همجوشی هسته ای توکامک با مشارکت سازمان انرژی اتمی به این دانشگاه واگذار شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر پرویز پروین در نشست شورای دانشگاه که در دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی برگزار شد، سابقه راه اندازی دانشکده را مربوط به سال 1358 دانست و گفت: در سال 58 دانشکده علوم پایه، در سال 1365 دانشکده فیزیک و ریاضی و گروه شیمی، در سال 1368 دانشکده فیزیک و مهندسی هسته ای و در سال 1392 دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی تاسیس شد.

وی افزود: در حال حاضر این دانشکده در 11 گرایش در رشته های راهبردی ، مهندسی انرژی ، مهندسی هسته ای و فیزیک به فعالیت های علمی و آموزشی خود ادامه می دهد، افزود: دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی با گرایش های بایوفوتونیک، مهندسی فوتونیک و علوم و فناوری های کوانتومی، مسوولیت هدایت 30 درصد از رشته های راهبردی دانشگاه را برعهده دارد.


برچسب ها: دانشگاه امیرکبیر - دانشگاه - دانشکده - امیرکبیر - سازمان انرژی اتمی - هسته ای - فیزیک
آخرین اخبار سرویس:

ساخت شتابدهنده 10 مگاواتی و راکتور همجوشی هسته ای در دانشگاه امیرکبیر

ساخت شتابدهنده 10 مگاواتی و راکتور همجوشی هسته ای در دانشگاه امیرکبیر