مطالب مرتبط:
قاچاقچی پارچه در شهرستان دشتستان 16 میلیارد ریال جریمه شد
تداوم وزش باد در جنوب شرق هرمزگان
هشدار صریح یک اقتصاددان درباره تداوم ناترازی برق و گاز
تداوم سقوط ارزش دلار در پی سیاست های تجاری ترامپ
مسجد جامع زاهدان میزبان مراسم سالگرد بنیان گذار انقلاب اسلامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 23:302025-06-03اقتصادي

تداوم طرح جامع لایروبی زهکش های شهرستان دشتستان


عملیات اجرایی لایروبی زهکش های شبکه آبیاری رودخانه دالکی (بخش سعدآباد) در روستای اسلام آباد در چارچوب طرح جامع لایروبی زهکش های شهرستان دشتستان آغاز شد.

- بوشهر- عملیات اجرایی لایروبی زهکش های شبکه آبیاری رودخانه دالکی (بخش سعدآباد) در روستای اسلام آباد در چارچوب طرح جامع لایروبی زهکش های شهرستان دشتستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی محمدی عصر سه شنبه در مراسم آغاز این عملیات با اشاره به اهمیت مدیریت زه آب در مزارع و باغات منطقه گفت: تخلیه مناسب زه آب اراضی زراعی و باغی، نخستین و ملموس ترین نتیجه لایروبی زهکش ها است که به ارتقا کمی و کیفی محصولات کشاورزی منجر می شود.

وی افزود: لایروبی زهکش ها بخشی از عملیات نگهداری و تعمیرات اساسی این شبکه ها است که علاوه بر افزایش راندمان و عملکرد مزارع، نقش مهمی در حفاظت از سرمایه گذاری های انجام شده و افزایش طول عمر زهکش ها دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر عنوان کرد: در این فاز از لایروبی مجموعاً 20 کیلومتر زهکش برنامه ریزی شده و اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح، 17 میلیارد تومان است که به طور کامل از محل منابع داخلی شرکت تأمین می شود.

محمدی خاطرنشان کرد: تاکنون در قالب این طرح جامع، بیش از 100 کیلومتر از زهکش های شبکه های آبیاری دشتستان لایروبی شده است و اجرای این برنامه ها


برچسب ها: لایروبی - شهرستان دشتستان - عملیات - دشتستان - شهرستان - اسلام آباد - نگهداری و تعمیرات
آخرین اخبار سرویس:

تداوم طرح جامع لایروبی زهکش های شهرستان دشتستان

تداوم طرح جامع لایروبی زهکش های شهرستان دشتستان