مطالب مرتبط:
بیانیه شماره 2 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور درباره برنامه های بزرگداشت غدیر
مهمونی غدیر در هرمزگان با رویکرد حماسی برگزار می شود
بیانیه شماره 2 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توسط مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی
آخرین خبر از برگزاری جشن 10 کیلومتری غدیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 خرداد 1404 ساعت 00:352025-06-13سياسي

تاکید مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بر برگزاری مهمونی «حماسه غدیر»


مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از برگزاری مهمونی غدیر تحت عنوان تجمع بزرگ مردمی «حماسه غدیر» در هرمزگان با رویکردی جدید خبر داد.

- تاکید مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بر برگزاری مهمونی حماسه غدیر بندرعباس- مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از برگزاری مهمونی غدیر تحت عنوان تجمع بزرگ مردمی حماسه غدیر در هرمزگان با رویکردی جدید خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین حقانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفت وگو با خبرنگار مهر از برگزاری تجمع بزرگ مردمی با عنوان حماسه غدیر در روز شنبه خبر داد و گفت: با توجه به شهادت تعدادی از سرداران مقاومت در روزهای اخیر، ماهیت برنامه های عید غدیر در استان رنگ و بوی تازه ای به خود گرفته است.

وی افزود: با وجود این اتفاق ناگوار، مردم همچنان با روحیه ای مقاوم و انقلابی برای گرامیداشت عید غدیر آمادگی دارند و برنامه ریزی شده است که جشن بزرگ غدیر با شکوهی خاص و متفاوت برگزار شود.

حقانی اعلام کرد: این مراسم روز شنبه شب، از ساعت 18 تا 21 برگزار خواهد شد و علی رغم تغییراتی در شکل برگزاری، همچون کاستن از برنامه های شاد و نشاط آور به احترام شهدای مقاومت، سایر بخش های برنامه از جمله برپایی موکب ها و پذیرایی از مردم برقرار خواهد بود.


برچسب ها: تبلیغات اسلامی هرمزگان - مدیرکل تبلیغات اسلامی - تبلیغات اسلامی - هرمزگان - غدیر - برگزاری - تبلیغات
آخرین اخبار سرویس:

تاکید مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بر برگزاری مهمونی «حماسه غدیر»

تاکید مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بر برگزاری مهمونی «حماسه غدیر»