مطالب مرتبط:
مشاور زنان و امور خانواده معاونت فرهنگی وزارت علوم منصوب شد
معاون وزارت امور خارجه: ایران دیگر مثل قبل با آژانس اتمی همکاری نخواهد داشت (فیلم)
هشدار سازمان اطلاعات سپاه درباره همکاری با موساد
سازمان اطلاعات سپاه: همکاری با موساد اشد مجازات را در پی دارد
هشدار سازمان اطلاعات سپاه درباره همکاری با موساد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 13:002025-06-15سياسي

تأکید بر همکاری های رسانه ای میان معاونت امور رسانه ای و سازمان اوقاف


همکاری های رسانه ای میان معاونت امور رسانه ای و تبلیغات وزارت ارشاد و سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید شد.

- تأکید بر همکاری های رسانه ای میان معاونت امور رسانه ای و سازمان اوقاف همکاری های رسانه ای میان معاونت امور رسانه ای و تبلیغات وزارت ارشاد و سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، در دیداری که میان محمدرضا نوروزپور، معاون امور رسانه ای و تبلیغات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی، رییس سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، طرفین بر توسعه همکاری های رسانه ای به ویژه در حوزه معرفی محصولات دانش بنیان اوقاف تأکید کردند.

در این نشست، حجت الاسلام خاموشی با معرفی مجموعه ای از تولیدات دانش بنیان سازمان اوقاف، بر اهمیت حمایت رسانه ای وزارت ارشاد از این دستاوردها اشاره کرد و گفت: اوقاف بخشی از ارشاد است و شایسته است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تولیدات و فعالیت های اوقاف را همچون فعالیت های خود بداند؛ چرا که ما یک مجموعه هستیم.

در ادامه، محمدرضا نوروزپور با استقبال از این پیشنهاد اظهار داشت: تا زمانی که مسئولیت بر عهده دارم، تمام تلاش خود را برای تقویت رسانه ای فعالیت ها و محصولات سازمان اوقاف به کار خواهم گرفت.


برچسب ها: سازمان اوقاف - سازمان اوقاف و امور خیریه - رسانه - رسانه ای - اوقاف و امور خیریه - اوقاف - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

تأکید بر همکاری های رسانه ای میان معاونت امور رسانه ای و سازمان اوقاف

تأکید بر همکاری های رسانه ای میان معاونت امور رسانه ای و سازمان اوقاف