مطالب مرتبط:
ثبات حلقه گمشده در فوتبال ایران/ استقلال و پرسپولیس تیم هایی با حافظه کوتاه مدت!
ببینید | تیم ملی فوتبال هنرمندان ایران در مسابقات جهانی مسکو
پیشنهاد استقلال به کارلوس کی روش رد شد؛ سرمربی پرتغالی تنها به دنبال تیم های ملی است
 مدافع پرسپولیسی تیم ملی را به جام جهانی برد/ انتقام تاریخی ایران از بحرین/ روزی که برانکو در فوتبال ایران ماندگار شد
توصیه مهم مهدی تاج به بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 خرداد 1404 ساعت 16:552025-06-08ورزشي

مخالفت دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران با پیشنهاد استقلال


دروازه بان جوان تیم ملی فوتبال ایران درخواست باشگاه استقلال را برای عقد قرارداد رد کرد.

- مخالفت دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران با پیشنهاد استقلال دروازه بان جوان تیم ملی فوتبال ایران درخواست باشگاه استقلال را برای عقد قرارداد رد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محمد خلیفه دروازه بان ملی پوش آلومینیوم اراک که فصل درخشان خود را با حضور در جمع گلرهای تیم ملی ایران جشن گرفت با پیشنهاد قابل توجه باشگاه استقلال روبرو شده است.

باشگاه استقلال برای عقد قرارداد سه ساله با خلیفه مبلغ قابل توجهی را نیز پیشنهاد داده است اما خلیفه همچنان می خواهد حضور در تیمی کم حاشیه تر را تجربه کند.

او که پیشنهاد سپاهان اصفهان را نیز با وجود جذب محمدرضا اخباری همچنان دارد دنبال جایگاه ثابت در باشگاه خودش است تا در فصل منتهی به جام جهانی 2026 شانس حضور در این تورنمنت را از دست ندهد.

خلیفه با پیشنهاد استقلال مخالفت کرده است اما با توجه به ارقامی که سایر تیم ها به او پیشنهاد کرده اند بعید است در آلومینیوم اراک هم بماند.

او تصمیم دارد پس از پایان بازی تیم ملی ایران و کره شمالی در بیستم خردادماه تکلیف فصل اینده را روشن کرده و سپس به تعطیلات تابستانی برود.


برچسب ها: تیم ملی فوتبال ایران - باشگاه استقلال - تیم ملی فوتبال - دروازه بان - فوتبال ایران - استقلال - درخواست باشگاه استقلال
آخرین اخبار سرویس:

مخالفت دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران با پیشنهاد استقلال

مخالفت دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران با پیشنهاد استقلال