| چهارشنبه، 21 خرداد 1404 ساعت 23:402025-06-11سياسي
عبدالله گنجی، روزنامه نگار اصولگرا نوشت: مصادیق انسانی سخنان رهبری (دیدار با نمایندگان مجلس) در خصوص اینکه انقلابی گری فقط.
نیست یا اکنون به انسجام بیشتر نیاز داریم(وفاق)، - به گزارش جماران؛ عبدالله گنجی، روزنامه نگار اصولگرا مطرح کرد: مصادیق انسانی سخنان رهبری (دیدار با نمایندگان مجلس) در خصوص اینکه انقلابی گری فقط.
نیست یا اکنون به انسجام بیشتر نیاز داریم(وفاق)، در ذهن هر شنونده ای که سری در مسائل سیاسی و روز دارد رژه می روند.
فقط خود اون افراد هستند که چراغ و شمع بدست گرفتند و در تاریکی می گردند که "منظور آقا کی بود؟!" البته لازم نیست اسم ببریم و معرکه بگیریم.
اما توقع جدی و برادرانه، اصلاح روندها در چشم انداز آینده است.
برچسب ها: عبدالله گنجی -
روزنامه نگار -
سخنان رهبری -
انقلابی گری -
عبدالله -
نمایندگان -
رهبری |
آخرین اخبار سرویس:
|
کنایه عبدالله گنجی به تندروها پس از بیانات امروز رهبری: فقط خود آن افراد هستند که چراغ و شمع بدست گرفتند و در تاریکی می گردند که «منظور آقا کی بود؟!»
کنایه عبدالله گنجی به تندروها پس از بیانات امروز رهبری: فقط خود آن افراد هستند که چراغ و شمع بدست گرفتند و در تاریکی می گردند که «منظور آقا کی بود؟!»
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.