مطالب مرتبط:
راه اندازی تعاونی های نیروگاه خورشیدی در سیستان و بلوچستان ضروری است
راه اندازی نخستین شعبه دادگاه اختصاصی خانواده در جیرفت
راه اندازی سه دستگاه انژکتور سی تی اسکن در هرمزگان
افشای یک پروژه محرمانه: اپل در اندیشه راه اندازی اینترنت ماهواره ای مشابه استارلینک بود
از راه اندازی 200 موزه جدید تا تمهیداتی برای سفرهای ارزان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 10:152025-05-29اقتصادي

صنعت زیر بار خاموشی؛ راه اندازی نیروگاه های خورشیدی درگیر بروکراسی اداری


دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر فشار قطعی برق به صنعت وارد می شود، چراکه علاوه بر قطعی برق دو روزه، شاهد تعطیلی شیفت های عصر و شب هستیم، - صنعت زیر بار خاموشی؛ راه اندازی نیروگاه های خورشیدی درگیر بروکراسی اداری دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر فشار قطعی برق به صنعت وارد می شود، چراکه علاوه بر قطعی برق دو روزه، شاهد تعطیلی شیفت های عصر و شب هستیم، گفت: در چنین شرایطی انتظار می رود حداکثر مساعدت در راستای به حداقل رساندن بروکراسی اداری برای تولیدکنندگانی که در حال سرمایه گذاری در حوزه تولید برق هستند صورت گیرد، اما علیرغم نیاز شدید کشور، بروکراسی اداری در بخش تولید نیروگاه های خورشیدی دست و پاگیر شده است.

به گزارش ایسنا، در سال های اخیر ناترازی برق مشکلات بسیاری به ویژه در بخش تولید ایجاد کرده و با توجه به عدم سرمایه گذاری و افزایش تولید برق، چشم انداز روشنی هم در این رابطه وجود ندارد.

در حال حاضر برق بسیاری از شهرک های صنعتی دو روز در هفته قطع می شود و برخی کارکنان شهرک ها می گویند اخباری شنیده اند که ممکن است قطعی به سه روز افزایش پیدا کند.

با وجود این شرایط، تولیدکنندگان می گویند بروکراسی اداری مانع از سرمایه گذاری بخش تولید در حوزه برق شده است.


برچسب ها: نیروگاه های خورشیدی - بروکراسی اداری - صنعت، معدن و تجارت - بروکراسی - قطعی برق - صنعت - خورشیدی
آخرین اخبار سرویس:

صنعت زیر بار خاموشی؛ راه اندازی نیروگاه های خورشیدی درگیر بروکراسی اداری

صنعت زیر بار خاموشی؛ راه اندازی نیروگاه های خورشیدی درگیر بروکراسی اداری