مطالب مرتبط:
اجرای طرح ایمن سازی ورودی بزرگراه قم – سلفچگان به شهر قم آغاز شد
اجرای پروژه ایمن سازی مقطع ورودی بزرگراه قم – سلفچگان
سه ایستگاه ایست و بازرسی کالا در اصفهان ایمن سازی شد
یزد در مسیر ایمن تر/ دوشنبه های بدون تصادف
اتخاذ تدابیر لازم برای کوچ ایمن عشایر در جاده کرج - چالوس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 خرداد 1404 ساعت 14:502025-06-08اقتصادي

ایمن سازی انبارها و کالاهای با قابلیت اشتعال در بندر دیر


رییس اداره بندر و دریانوردی شهرستان دیر گفت: در راستای ایمن سازی انبارها، کالاهای با قابلیت اشتعال و همچنین بخشی از کالاهای رسوبی با ماندگاری بالا از بندر دیر خارج شد.

- ایمن سازی انبارها و کالاهای با قابلیت اشتعال در بندر دیر ایسنا/بوشهر رییس اداره بندر و دریانوردی شهرستان دیر گفت: در راستای ایمن سازی انبارها، کالاهای با قابلیت اشتعال و همچنین بخشی از کالاهای رسوبی با ماندگاری بالا از بندر دیر خارج شد.

کیامرث جوکار روز یکشنبه 18 خرداد در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با حضور نماینده سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و در پی پیگیری ها و مکاتبات مستمر این اداره، کالاهای با قابلیت اشتعال و بخشی از کالاهای رسوبی که مدت طولانی در انبارهای بندر دیر نگهداری می شد، از این بندر خارج سازی شد.

وی افزود: در این مرحله، 40 کارتن باتری خودرو و 70 کارتن گاز موتور کولر و یخچال که در دو ردیف کالاهای با قابلیت اشتعال طبقه بندی می شوند، از انبار سرپوشیده بندر دیر خارج شد.

جوکار با تأکید بر اهمیت ارتقای ایمنی انبارها و تسریع در تعیین تکلیف کالاهای رسوبی بیان کرد: پیگیری ها برای خروج سایر اقلام رسوبی از انبارهای بندر دیر با هدف تسهیل در اجرای فعالیت های عملیاتی و افزایش سطح ایمنی همچنان ادامه دارد.


برچسب ها: بندر دیر - ایمن سازی - بندر - اشتعال - قابلیت - راستای ایمن سازی - شهرستان دیر
آخرین اخبار سرویس:

ایمن سازی انبارها و کالاهای با قابلیت اشتعال در بندر دیر

ایمن سازی انبارها و کالاهای با قابلیت اشتعال در بندر دیر