مطالب مرتبط:
نوسانات شدید پپه پس از عبور از مقاومت کلیدی؛ آیا ریزش ادامه دارد؟
کاهش قیمت طلا امروز دوشنبه 5 خرداد/ دلار بازار آزاد هم ریزش کرد +جدول
کاهش قیمت طلا امروز دوشنبه 5 خرداد/ دلار بازار آزاد هم ریزش کرد +جدول
اینجا ساختمان 16 در بوشهر است (عکس)
قیمت طلا و سکه 5 خردادماه 1404 | ریزش 935 هزار تومانی قیمت سکه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 خرداد 1404 ساعت 12:402025-05-27بين الملل

11 کشته در ریزش ساختمان در مرکز سنگال


مقامات روز سه شنبه اعلام کردند که در اثر ریزش یک ساختمان سه طبقه در حال ساخت در شهر طوبی در مرکز سنگال، 11 نفر کشته و هفت نفر دیگر زخمی شدند که وضعیت دو نفر وخیم است.

- به گزارش به نقل از الجزیره، مامه دینه اندیای، فرمانده گروه آتش نشانی و نجات شماره 2، گفت که با ادامه تلاش های جستجو و نجات در دارو خودوس، محلی در مرکز سنگال، ممکن است تعداد کشته ها و زخمی ها افزایش یابد.

اندیای در یک نشست مطبوعاتی گفت: عملیات نجات منابع انسانی و لجستیکی قابل توجهی، از جمله 35 آتش نشان، یک تیم تخصصی جستجو و پاکسازی و هفت وسیله نقلیه و تجهیزات اورژانسی را بسیج کرد.

طبق گزارش رسانه های محلی، سازه فروریخته یک ساختمان سه طبقه بود که هنوز در حال ساخت بود.

این وزارتخانه اعلام کرد که مجروحان برای درمان به بیمارستان شیخ احمد الخادم و بیمارستان مطلب الفوزینی در طوبی منتقل شدند.

موسی تین، مدیر ملی ساخت و ساز سنگال، به رسانه های محلی گفت که علت اصلی این حادثه عدم رعایت استانداردهای ساخت و ساز بوده است.

طوبی دومین شهر بزرگ سنگال است.

در سال های اخیر، بخش ساخت و ساز در بحبوحه افزایش جمعیت و توسعه اقتصادی این کشور، رشد سریعی داشته است.

با این حال، فرو ریختن ساختمان ها به طور مکرر رخ داده است که تا حدودی به دلیل نظارت سهل انگارانه بر برخی از پروژه های ساختمانی


برچسب ها: ساخت - ساختمان - سنگال - بیمارستان - نشست مطبوعاتی - تعداد کشته ها - نجات
آخرین اخبار سرویس:

11 کشته در ریزش ساختمان در مرکز سنگال

11 کشته در ریزش ساختمان در مرکز سنگال