مطالب مرتبط:
رژیم صهیونیستی منتظر مجازات سخت باشد/ امروز روز وحدت ملی در برابر دشمن مشترک است
دبیر مرجع ملی حقوق کودک: مافیا عامل اصلی کودک کار نیست
انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی؛ گرایی و میرزازاده حریفان اصلی خود را شناختند
عارف: وحدت و انسجام بین صفوف ملت و مسئولان اولویت اصلی کشور است
عارف: وحدت و انسجام بین صفوف ملت و مسئولان اولویت اصلی کشور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 خرداد 1404 ساعت 15:562025-06-13سياسي

وحدت ملی سلاح اصلی در برابر دشمن است

وحدت ملی سلاح اصلی در برابر دشمن است

امام جمعه قوچان با اشاره به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در شهادت جمعی از سرداران و دانشمندان دفاعی کشور، بر ضرورت وحدت ملی و آمادگی کامل برای مقابله با دشمن تاکید کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام علیرضا هراتی مطلق ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه قوچان با بیان اینکه همنشینی با پیامبر (ص) و صدیقان در بهشت برین، نصیب تقواپیشگان خواهد شد، اظهار کرد: امروز دست پلید و خون آلود رژیم صهیونیستی از آستین بیرون زد و جمعی از سرداران دلاور اسلام و دانشمندان برجسته ما به شهادت رسیدند.

امام جمعه قوچان افزود: این اقدام ددمنشانه تنها محدود به شهادت سرداران نبود، بلکه امروز نظامیان، کودکان و ساختمان های مسکونی نیز مورد تجاوز این رژیم جنایتکار قرار گرفت.

وی با تاکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه اسراییل باید منتظر مجازاتی سخت باشد، گفت: به حول قوه الهی، به اذن خداوند متعال، این رژیم غاصب به سرنوشتی دردناک دچار خواهد شد و جوانان ما، نیروهای نظامی و امنیتی کشور آماده اند تا وعده رهبری را محقق کنند.

هراتی مطلق با اشاره به سخنان شهید حاج حسین سلامی، فرمانده پیشین سپاه، تصریح کرد: سردار سلامی بارها تاکید کردند که پاسخ اسراییل را در آینده ای نزدیک خواهیم داد، وعده ما وعده ای صادقانه است و ما جز به نابودی اسراییل به چیز دیگری


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وحدت ملی سلاح اصلی در برابر دشمن است

وحدت ملی سلاح اصلی در برابر دشمن است