مطالب مرتبط:
رازهای ناگفته شینوبی فاش شد: تریلری که انتقام را لو می دهد!
عکس| استقلال جام نمی دهد!
انصارالله یمن بر ادامه راه شهید سید حسن نصرالله تاکید کرد
حدیث روز | خدا وعده داده؛ نترس!
رهبر انصارالله: حملات اسراییل هرچقدر باشد تاثیری بر موضع ما در حمایت از فلسطین نخواهد داشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 خرداد 1404 ساعت 17:102025-05-28بين الملل

انصارالله وعده انتقام می دهد!


رهبر انصارالله یمن در سخنانی با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا آنرا از روی ضعف دانست و هدف این حمله را فشار به یمن برای دست برداشتن از یاری ملت مظلوم فلسطین دانست.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن گفت: حمله به فرودگاه صنعا در راستای هدف قرار دادن امت ما و با هدف فشار به ما برای دست برداشتن از یاری ملت مظلوم فلسطین است.

وی افزود: دشمن اسراییلی به این است که ملت فلسطین را هدف قرار دهد بدون اینکه هیچ کشور مسلمانی واکنشی از خود نشان دهد.

دشمن اسراییلی به دنبال توقف حملات آمریکا و در نتیجه شکست آن در موضع ضعف قرار دارد.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: دشمن اسراییلی با این حملات متوالی به مراکز غیرنظامی در کشور ما به دنبال احیای بازدارندگی است.

حملات دشمن اسراییلی به هر اندازه هم که تشدید شود تاثیری بر موضع ملت ما در یاری ملت عزیر فلسطین نخواهد داشت زیرا موضعی ما برگرفته از دین و موضع دینی است.

وی افزود: یکی از اهداف احتمالی دشمن اسراییلی از حمله به فرودگاه صنعا مانع تراشی در مسیر اعزام حجاج است اما انشاءالله شکست خواهد خورد.

فرودگاه ترمیم خواهد شد تا امکان ادامه فعالیت داشته باشد.


برچسب ها: رهبر انصارالله یمن - انصارالله یمن - انصارالله - اسراییلی - فلسطین - فرودگاه صنعا - حمله رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

انصارالله وعده انتقام می دهد!

انصارالله وعده انتقام می دهد!