مطالب مرتبط:
اجرای طرح تثبیت کانون های گردوغبار نمکی پیرامون این دریاچه
اجرای طرح تثبیت کانون های گردوغبار نمکی پیرامون دریاچه ارومیه
اجرای طرح غدیر قرآنی در سطح خراسان رضوی
اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی در هیرمند
اجرای طرح ولیمه مهربانی حجاج در هرمزگان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 خرداد 1404 ساعت 15:202025-06-10اجتماعي

اجرای طرح برخورد با سگ گردانی با خودرو در گیلان


رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از اجرای طرح برخورد با سگ گردانی و حمل حیوانات با وسایل نقلیه در معابر شهری استان خبر داد.

- ایسنا/گیلان رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از اجرای طرح برخورد با سگ گردانی و حمل حیوانات با وسایل نقلیه در معابر شهری استان خبر داد.

سرهنگ فتح الله نصیریان امروز، سه شنبه 20 خرداد با اعلام این خبر اظهار کرد: یکی از رفتارهای ناهنجار که در سطح جامعه فراگیر شده و نارضایتی عمومی را در پی داشته، مساله سگ گردانی است.

وی افزود: نه تنها سگ گردانی، بلکه حمل هرگونه حیوان در داخل خودرو ممنوع است و در صورت مشاهده، طبق قانون با راننده برخورد و خودرو برابر مقررات به مبلغ 500 هزار تومان اعمال قانون خواهد شد.

این مقام انتظامی استان تصریح کرد: در آغوش گرفتن حیوانات در خودروها و حمل آن باعث حواس پرتی راننده و بروز حوادث رانندگی خواهد شد.

در صورت وقوع تصادف راننده به دلیل عدم رعایت مقررات حمل حیوانات مسئول و ممکن است با مجازات کیفری نیز مواجه شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان در پایان گفت: ان شاء الله با اقدامات مناسب و استمرار هدفمند و اثربخش طرح برخورد با حمل حیوانات، شاهد کاهش تردد و جولان افراد و اشخاص به همراه حیوانات(سگ گردانی) در سطح معابر شهری و اماکن تفرجگاهی و تفریحی استان باشیم.


برچسب ها: پلیس راهنمایی و رانندگی - سگ گردانی - راهنمایی و رانندگی - پلیس راهنمایی - برخورد - حیوانات - وسایل نقلیه
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح برخورد با سگ گردانی با خودرو در گیلان

اجرای طرح برخورد با سگ گردانی با خودرو در گیلان