مطالب مرتبط:
3 نفر سارق خودرو و داخل خودرو در تبریز دستگیر شدند
کشف بنز 160 میلیاردی قاچاق در جلفا
سانحه واژگونی خودروی سمند در جاده اهر_تبریز، 3 کشته و 3 مصدوم برجای گذاشت
نماینده سابق مجلس زمان عملیات وعده صادق را لو داد
3 کشته و 3 مصدوم در واژگونی خودروی سمند در جاده اهر-تبریز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 خرداد 1404 ساعت 15:402025-06-08حوادث

جعل و کلاهبرداری 52 میلیاردی با وعده های دروغین در تبریز


فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری فردی که با جعل و کلاهبرداری بیش از 52 میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود خبر داد.

- جعل و کلاهبرداری 52 میلیاردی با وعده های دروغین در تبریز تبریز-فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری فردی که با جعل و کلاهبرداری بیش از 52 میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علی محمدی روز یکشنبه اظهار کرد: در پی وصول چند فقره شکایات مردمی مبنی بر اینکه فردی با جعل و کلاهبرداری و با وعده های دروغین خرید دستگاه های خارجی تولیدی از شهروندان، مبلغ 52 میلیارد ریال پول دریافت و از محل متواری شده است، موضوع در دستور کار مأموران کلانتری 28 قراملک شهرستان تبریز قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی استان افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی متهم را در عرض کمتر از 72 ساعت شناسایی و دستگیر و به مقر انتظامی انتقال دادند.

فرمانده انتظامی استان افزود: متهم دربازجویی ها به بیش از 9 فقره کلاهبرداری به مبلغ 52 میلیارد ریال اعتراف که پس از شناسایی شکات و مالباختگان تحویل پلیس آگاهی استان گردید.

محمدی از شهروندان خواست در صورت داشتن شکایت در این خصوص به پلیس آگاهی استان مراجعه کنند.


برچسب ها: کلاهبرداری - فرمانده انتظامی استان - استان آذربایجان شرقی - میلیارد - فرمانده انتظامی - آذربایجان شرقی - انتظامی
آخرین اخبار سرویس:

جعل و کلاهبرداری 52 میلیاردی با وعده های دروغین در تبریز

جعل و کلاهبرداری 52 میلیاردی با وعده های دروغین در تبریز