مطالب مرتبط:
افزایش 14 درصدی تولید برق در سال جاری
افزایش تولید فولاد های استحکام بالا در شرکت ورق خودرو؛ از تاییدیه های بدنه خودرو تا برنامه های توسعه آینده
نیاز مبرم جهان به افزایش دو برابری تولید مس تا سال 2050| با کاهش عرضه جهانی مواجه می شویم!
رونق تولید مستلزم افزایش دانش عمومی اقتصاد در جامعه
6 درصد افزایش تولید خودرو در 2 ماه امسال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 14:002025-05-31اقتصادي

افزایش تولید برق با تبدیل نیروگاه حافظ شیراز به سیکل ترکیبی


معاون رییس جمهور در حاشیه بازدید از نیروگاه حافظ شیراز گفت: با تبدیل این نیروگاه و افزایش تولید برق از 1000 به 1500 مگاوات، کاهش مصرف گاز و افزایش قابل توجه بهره روی خواهد داشت.

- شیراز- معاون رییس جمهور در حاشیه بازدید از نیروگاه حافظ شیراز گفت: با تبدیل این نیروگاه و افزایش تولید برق از 1000 به 1500 مگاوات، کاهش مصرف گاز و افزایش قابل توجه بهره روی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر ؛ علاالدین رفیع زاده، صبح شنبه در حاشیه بازدید از نیروگاه حافظ شیراز از تبدیل این نیروگاه به سیکل ترکیبی خبر داد و گفت: این طرح منجر به افزایش تولید برق از 1000 به 1500 مگاوات، کاهش مصرف گاز و افزایش قابل توجه بهره وری انرژی خواهد شد.

وی از افزایش راندمان تولید برق نیروگاه حافظ شیراز از 34 به بیش از 57 درصد خبر داد و افزود: این طرح با سرمایه گذاری چهار میلیون یورویی اجرا شده و به کاهش ناترازی برق و پایداری تأمین انرژی کمک شایانی می کند.

رفیع زاده همچنین به طرح های موازی دولت برای بهینه سازی مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: دولت هم زمان با این اقدامات، نصب نیروگاه های خورشیدی در دستگاه های اجرایی به ویژه در تهران را با سرعت دنبال می کند و بر اساس اعلام معاون علمی رییس جمهور، تا یک ماه آینده همه دستگاه های دولتی در تهران به نیروگاه های خورشیدی مجهز خواهند شد.


برچسب ها: نیروگاه - افزایش - افزایش تولید - تولید برق - کاهش مصرف گاز - معاون رییس جمهور - شیراز
آخرین اخبار سرویس:

افزایش تولید برق با تبدیل نیروگاه حافظ شیراز به سیکل ترکیبی

افزایش تولید برق با تبدیل نیروگاه حافظ شیراز به سیکل ترکیبی