مطالب مرتبط:
ثبت نام آموزش هوش مصنوعی برای دانش آموزان مقطع متوسطه و معلمان در خرداد
سنجش 9000 نوآموز سمنانی بدو ورود به مدارس آموزش و پرورش استثنایی
مقرارت دست و پاگیر اتحادیه اروپا در هوش مصنوعی | نقش بخش خصوصی در توسعه فناوری
آیا سم آلتمن و هوش مصنوعی اش همه ما را خواهند کشت؟
ورود رسمی آنر به دنیای ربات انسان نما؛ آغاز مسیر جدید با تمرکز بر هوش مصنوعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 خرداد 1404 ساعت 14:512025-05-31اجتماعي

هوش مصنوعی در مدارس آموزش داده شود


استاندار البرز با تأکید بر اهمیت هوش مصنوعی در جامعه، گفت: نیاز است معلمان البرزی برای آموزش های نوین آماده می شوند و آموزش هوش مصنوعی در مدارس فعال شود.

- استاندار البرز با تأکید بر اهمیت هوش مصنوعی در جامعه، گفت: نیاز است معلمان البرزی برای آموزش های نوین آماده می شوند و آموزش هوش مصنوعی در مدارس فعال شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، مجتبی عبداللهی ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان البررز که در سالن جلسات آموزش و پرورش استان برگزار شد، با تأکید بر لزوم درج اطلاعات مربوط به پروژه های مدرسه سازی در پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی مدارس افزود: اطلاع رسانی دقیق درباره مدارس ساخته شده در قالب طرح نهضت ملی مسکن، به ویژه با ذکر نام و نشانی، موجب اعتمادسازی در جامعه و افزایش مشارکت خواهد شد.

استاندار البرز همچنین با اشاره به روند بازسازی و نوسازی مدارس با همکاری شهرداری ها تأکید کرد: این پروژه ها باید با جدیت تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید اجرایی شوند و فرمانداری ها نیز موظف اند بر این فرآیند نظارت دقیق داشته باشند.

وی در ادامه خواستار جلب مشارکت های اجتماعی و ورود بخش خصوصی در مدرسه سازی شد و گفت: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به خیرین و فعالان اجتماعی استان برای ورود به این عرصه باید به طور جدی در دستور کار قرار گیرد.


برچسب ها: هوش مصنوعی - استاندار البرز - آموزش و پرورش استان - آموزش - مصنوعی - مدارس - استان
آخرین اخبار سرویس:

هوش مصنوعی در مدارس آموزش داده شود

هوش مصنوعی در مدارس آموزش داده شود