مطالب مرتبط:
90 درصد از موتورسیکلت های کشور فرسوده هستند
90 درصد از موتورسیکلت های کشور فرسوده هستند
فرسودگی 90 درصد از موتورسیکلت های کشور
متأسفیم ؛ 50 درصد معادن کشور از دست رفت !
ببینید| اقدام ستودنی پلیس راهور در مقابل محمدرضا عارف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 خرداد 1404 ساعت 17:102025-05-22اجتماعي

پلیس راهور فراجا: 90 درصد از موتورسیکلت های کشور فرسوده هستند


جانشین پلیس راهور فراجا اظهارکرد: بالغ بر 6 میلیون و 700 هزار نفر گواهینامه موتورسیکلت دارند که معادل 8 درصد از جمعیت کشور است اما بسیاری از موتورسواران بدون گواهینامه به رانندگی می پردازند.

- پلیس راهور فراجا: 90 درصد از موتورسیکلت های کشور فرسوده هستند جانشین پلیس راهور فراجا اظهارکرد: بالغ بر 6 میلیون و 700 هزار نفر گواهینامه موتورسیکلت دارند که معادل 8 درصد از جمعیت کشور است اما بسیاری از موتورسواران بدون گواهینامه به رانندگی می پردازند.

جانشین رییس پلیس راهور فراجا از وجود 13 میلیون دستگاه موتورسیکلت در کشور خبر داد و گفت: بیش از 90 درصد آنها در سن فرسودگی هستند.

  به گزارش تسینم، سردار حسن مومنی در مراسم رالی موتورسواری که به مناسبت سالروز حماسه فتح خرمشهر برگزار شد، با اشاره به وضعیت نگران کننده تصادفات موتورسیکلت در کشور اظهار کرد: بیش از 13 میلیون دستگاه موتورسیکلت در کشور وجود دارد که بیش از 90 درصد آنها در سن فرسودگی هستند.

  جانشین پلیس راهور فراجا همچنین اظهارکرد: بالغ بر 6 میلیون و 700 هزار نفر گواهینامه موتورسیکلت دارند که معادل 8 درصد از جمعیت کشور است اما بسیاری از موتورسواران بدون گواهینامه به رانندگی می پردازند.


برچسب ها: موتورسیکلت - پلیس راهور - گواهینامه - راهور - کشور - میلیون - موتورسواران
آخرین اخبار سرویس:

پلیس راهور فراجا: 90 درصد از موتورسیکلت های کشور فرسوده هستند

پلیس راهور فراجا: 90 درصد از موتورسیکلت های کشور فرسوده هستند