مطالب مرتبط:
قیمت نان در چهامحال و بختیاری ثابت بماند دولتی پزها ورشکست می شوند
هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت 4 نوع نان در چهارمحال و بختیاری
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری یکشنبه 4 خرداد 1404 + ساعات خاموشی برق شهرکرد یکشنبه 4 خرداد 1404
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری یکشنبه 4 خرداد 1404 + ساعات خاموشی برق شهرکرد یکشنبه 4 خرداد 1404
اعتبارات عمرانی چهارمحال و بختیاری باید کامل جذب شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 خرداد 1404 ساعت 15:112025-05-25اقتصادي

قیمت نان در چهارمحال و بختیاری ثابت بماند دولتی پزها ورشکست می شوند


مسئول اتحادیه نانوایان چهارمحال و بختیاری گفت: با این قیمتی که نان در نانوایی های دولتی به فروش می رسد بسیاری از نانوایان در حال ورشکستگی هستند و باید قیمت این نان نیز افزایش یابد.

- قیمت نان در چهارمحال و بختیاری ثابت بماند دولتی پزها ورشکست می شوند شهرکرد-مسئول اتحادیه نانوایان چهارمحال و بختیاری گفت: با این قیمتی که نان در نانوایی های دولتی به فروش می رسد بسیاری از نانوایان در حال ورشکستگی هستند و باید قیمت این نان نیز افزایش یابد.

محمدرضا غفاری در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: در سامانه، آردهایی که به نانوایان تعلق می گیرد تحت عنوان آرد نوع یک، دو و سه، آرد نوع 6 و آرد نوع هفت تعریف شده اند، که آرد نوع یک و دو کاملاً یارانه ای بوده و برای طبخ نان دولتی مورد استفاده قرار می گیرد، به آرد نوع 6 تا سال گذشته 50 درصد یارانه تعلق می گرفت، اما امسال در راستای هدفمندی یارانه ها، دولت یارانه آرد نوع 6 را نیز کاملاً حذف کرد.

وی تصریح کرد: به این ترتیب در این استان نان به دو روش آزاد و دولتی تهیه می شود و دیگر نان نیمه دولتی طبخ نمی شود.

مسئول اتحادیه نانوایان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با این قیمتی که نان در نانوایی های دولتی به فروش می رسد بسیاری از نانوایان در حال ورشکستگی هستند و باید قیمت این نان نیز افزایش یابد.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - نانوایان - چهارمحال - اتحادیه نانوایان - بختیاری - دولتی - قیمت
آخرین اخبار سرویس:

قیمت نان در چهارمحال و بختیاری ثابت بماند دولتی پزها ورشکست می شوند

قیمت نان در چهارمحال و بختیاری ثابت بماند دولتی پزها ورشکست می شوند