مطالب مرتبط:
احمدیان: امکان پیشرفت برای همه، ویژگی نظم جدید جهان خواهد بود
احمدیان: رژیم صهیونیستی تهدیدی برای امنیت جهان است
احمدیان: رژیم صهیونیستی تهدیدی برای امنیت جهان است
احمدیان: رژیم صهیونیستی تهدیدی برای امنیت جهان است
کشورهای اسلامی می توانند از بازیگران بزرگ و تأثیرگذار نظم نوین جهان باشند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 خرداد 1404 ساعت 22:202025-05-29سياسي

احمدیان: امکان پیشرفت برای همه، ویژگی نظم جدید جهان خواهد بود


دبیر شورایعالی امنیت ملی، مطالبه گری نظام عادلانه در عرصه بین الملل را یکی از رهاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: جهان نیازمند استقرار نظم جدید مبتنی بر امکان پیشرفت برای همه کشورها است.

- دبیر شورایعالی امنیت ملی، مطالبه گری نظام عادلانه در عرصه بین الملل را یکی از رهاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: جهان نیازمند استقرار نظم جدید مبتنی بر امکان پیشرفت برای همه کشورها است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علی اکبر احمدیان دبیر شورایعالی امنیت ملی که با هدف شرکت در سیزدهمین اجلاس بین المللی مقام های بلندپایه امنیتی به مسکو سفر کرده بود، در پایان این سفر دو روزه در جمع خبرنگاران افزود: ما به این اجلاس آمدیم تا ارزش های بنیادین ملت ایران که برخاسته از یک تمدن بزرگ و آموزه های عظیم اسلامی است را به جهان امروز ارائه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز ناکارآمدی سازوکارهای بین المللی به وضوح آشکار شده و اینکه این سازوکارها سالیان سال توسط نظام سلطه به گروگان گرفته شده اند.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی تصریح کرد: نظام سلطه، اجازه نمی دهد که این سازوکارها، اثرگذار باشند؛ نمونه بارز آن که همه وجدان ها را در جهان به درد آورده است، بی عملی و ناتوانی آنها در حل مسأله غزه در طول 19 ماه است.


برچسب ها: دبیر شورایعالی امنیت ملی - بین الملل - امنیت ملی - انقلاب اسلامی - امنیت - مطالبه گری - پیشرفت
آخرین اخبار سرویس:

احمدیان: امکان پیشرفت برای همه، ویژگی نظم جدید جهان خواهد بود

احمدیان: امکان پیشرفت برای همه، ویژگی نظم جدید جهان خواهد بود