مطالب مرتبط:
اقلیم کشور و دنیا از نظر منابع آبی بهم ریخته است / خشکسالی ها باعث شده میزان، محل و نوع بارش ها تغییر کند
مجموعه پوسترهای هنرمندان استان مرکزی در پاسخ به حمله تروریستی
مجموعه پوسترهای هنرمندان استان مرکزی در پاسخ به حمله تروریستی(آلبوم 1)
مجموعه پوسترهای هنرمندان استان مرکزی در پاسخ به حمله تروریستی(آلبوم 2)
ذخایر کالاهای اساسی استان مرکزی اطمینان بخش است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 خرداد 1404 ساعت 13:152025-06-15اقتصادي

بازچرخانی پساب صنایع، کلید کمک به کاهش فشار بر منابع آبی استان مرکزی


معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت سهامی آب منطقه ای استان مرکزی، با اشاره به مصرف تنها سه درصد از آب استان توسط صنایع، بر لزوم تصفیه و بازچرخانی پساب به عنوان راهکاری حیاتی برای مدیریت منابع آبی تأکید کرد و استفاده از پساب تصفیه خانه های فاضلاب را نیز .

- یکشنبه / 25 خرداد 1404 / 13:15 دسته بندی: مرکزی کد خبر: 1404032516424 خبرنگار : 50212 چاپ بازچرخانی پساب صنایع، کلید کمک به کاهش فشار بر منابع آبی استان مرکزی ایسنا/مرکزی معاون حفاظت و بهره برداری شرکت سهامی آب منطقه ای استان مرکزی با اشاره به مصرف تنها سه درصد از آب استان توسط صنایع، بر لزوم تصفیه و بازچرخانی پساب به عنوان راهکاری حیاتی برای مدیریت منابع آبی تأکید کرد و استفاده از پساب تصفیه خانه های فاضلاب را نیز راه حلی مؤثر برای کاهش فشار بر منابع آبی دانست.

محمود قدبیگی در گفت وگو با ایسنا به تشریح وضعیت مصرف آب در این استان و راهکارهای بهینه سازی آن پرداخت و اظهار کرد: صنایع استان تنها سه درصد از کل آب مصرفی را به خود اختصاص داده اند و هفت درصد مصرف آب در حوزه شرب استفاده می شود.

این آمار نشان دهنده سهم اندک صنایع در مقایسه با سایر بخش ها، مانند کشاورزی است که همچنان بخش عمده ای از منابع آبی را مصرف می کند.


برچسب ها: منابع آبی - استان مرکزی - مرکزی - استان - مدیریت منابع آبی - پساب تصفیه خانه - منابع
آخرین اخبار سرویس:

بازچرخانی پساب صنایع، کلید کمک به کاهش فشار بر منابع آبی استان مرکزی

بازچرخانی پساب صنایع، کلید کمک به کاهش فشار بر منابع آبی استان مرکزی