مطالب مرتبط:
تحلیلگر نظامی رژیم صهیونیستی: تنها راه شکست «حماس» ایجاد اختلاف بین آنها و «مردم غزه» است
حمل ونقل هوشمند و مشارکت شهروندان، راه حل های اصلی مشکلات ترافیک و آلودگی
وزیر راه: همکاری های اعضای اکو به افزایش رفاه مردم کمک می کند
بادامچی: در برداشت های برخی از مسئولان درکی از مشکلات مردم دیده نمی شود
وقتی داستان ها مانند واقعیت احساس می کنند: چرا داستان ها اعتقادات ما را شکل می دهند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 خرداد 1404 ساعت 11:052025-06-02سياسي

مردم باید احساس کنند بخشی از راه حل مشکلات هستند


عضو هیات رییسه جبهه اصلاحات خراسان رضوی گفت: مردم زمانی امیدوار می شوند که حس کنند قسمتی از راه حل مشکلات هستند، لذا باید از ایده های آنان کمک بگیریم تا کمک کننده مسئولین برای حل مشکلات باشند.

- ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات رییسه جبهه اصلاحات خراسان رضوی گفت: مردم زمانی امیدوار می شوند که حس کنند قسمتی از راه حل مشکلات هستند، لذا باید از ایده های آنان کمک بگیریم تا کمک کننده مسئولین برای حل مشکلات باشند.

الهه قلی زاده در گفت وگو با ایسنا با اشاره به لزوم امیدآفرینی سیاسی در کشور، اظهار کرد: چند مولفه اصلی می تواند سبب امیدآفرینی سیاسی در کشور شود و نظام سیاسی ما برای تقویت این مولفه ها، باید راهکارهای عملی و پایداری را در پیش بگیرد.

نخستین این مولفه ها، شفافیت و پاسخگویی مسئولان است.

شفافیت در تصمیم گیری ها، مبارزه با تخلفات و پاسخگویی مسئولان به مردم سبب ایجاد اعتماد عمومی خواهد شد.

به علاوه امکان حضور مردم در فرآیندهای سیاسی مانند انتخابات آزاد، احزاب مستقل و نهادهای مدنی و موارد دیگر مانند ثبات وضعیت اقتصادی، بهبود معیشت و اشتغال، عدالت قضایی و استقلال قوه قضاییه نیز سبب ایجاد امید در جامعه خواهد شد.

وی ادامه داد: اصلاح برخی از ساختارهای حکمرانی مانند کاهش تمرکز قدرت در برخی از نهادهای نظارتی، مبارزه با فساد و تقویت


برچسب ها: حل مشکلات - خراسان رضوی - پاسخگویی مسئولان - مشکلات - عضو هیات رییسه - جبهه اصلاحات - امیدآفرینی
آخرین اخبار سرویس:

مردم باید احساس کنند بخشی از راه حل مشکلات هستند

مردم باید احساس کنند بخشی از راه حل مشکلات هستند