مطالب مرتبط:
سوزاندن بقایای مزارع بلای جان محیط زیست ایلام
برنامه های شهرداری تهران برای هفته محیط زیست اعلام شد
کمربند سبز و باغ شهر در مسیر احیای محیط زیست خرم آباد
تنگ شدن عرصه بر شکارچیان در سمنان با تجهیز حفاظت محیط زیست به پهپاد 
پیام رییس سازمان منابع طبیعی در روز جهانی محیط زیست را بخوانید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 09:152025-06-05اجتماعي

لزوم اتخاذ سیاست های جدید برای محیط زیست


یک فعال محیط زیستی با بیان اینکه در نقطه بحرانی محیط زیست قرار داریم، به لزوم اتخاذ سیاست های جدید برای محیط زیست تاکید کرد.

- ایسنا/خراسان رضوی یک فعال محیط زیستی با بیان اینکه در نقطه بحرانی محیط زیست قرار داریم، به لزوم اتخاذ سیاست های جدید برای محیط زیست تاکید کرد.

حمید طراوتی در گفت وگو با ایسنا در رابطه با اهم مسائل محیط زیست استان خراسان رضوی اظهار کرد: موضوع مهم در استان خراسان رضوی، آب است.

امسال با احداث تعدادی چاه، آب شرب تامین شد اما معلوم نیست تا سال دیگر این موضوع دوام آورد، دیگر نمی توان بیشتر از این چاه حفر کرد زیرا فرونشست زمین در خراسان درجه یک شده است.

دشت مشهد و نیشابور فرونشست کرده و این موضوع به سمت شهر حرکت کرده که خطرناک است.

وی با اشاره به انتقال آب از هزارمسجد به مشهد بیان کرد: مبحث انتقال 30 میلیون متر مکعب آب هزارمسجد به مشهد بسیار کار پرهزینه ای است و این آب خیلی گران تمام می شود، کما اینکه مردم هزارمسجد مخالف این کار هستند، عمده افراد هزار مسجد کشاورز هستند که نسبت به این امر مخالفت دارند و عملیات مهندسی به طور دقیق طراحی نشده است.

این فعال محیط زیستی با اشاره به اوضاع وخیم در کشف رود تصریح کرد: در کشف رود از فاضلاب برای کشت و زرع استفاده می شود و باید تدبیر بزرگ تری اندیشید و نیاز است سیاست کلان


برچسب ها: محیط زیست - زیست - استان خراسان رضوی - محیط - خراسان رضوی - خراسان - استان خراسان
آخرین اخبار سرویس:

لزوم اتخاذ سیاست های جدید برای محیط زیست

لزوم اتخاذ سیاست های جدید برای محیط زیست