مطالب مرتبط:
رفع تصرف اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان به ارزش 523 میلیارد ریال
رفع تصرف اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان به ارزش بیش از 523 میلیارد ریال
رفع تصرف 523 میلیاردی اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان
رفع تصرف 72 مورد اراضی ملی در بهبهان در اردیبهشت
102 پلاک اراضی شهرستان رزن رفع تداخل شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 09:262025-06-03حوادث

رفع تصرف اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان


فرمانده یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از رفع تصرف 41 هزار و 960 متر مربع اراضی دولتی این استان به ارزش بیش از 532 میلیارد ریال خبر داد.

- زاهدان - فرمانده یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از رفع تصرف 41 هزار و 960 متر مربع اراضی دولتی این استان به ارزش بیش از 532 میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ علی زنجانی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 41 هزار و 960 متر مربع از اراضی دولتی سیستان و بلوچستان به ارزش بیش از 532 میلیارد ریال رفع تصرف شده است که این اراضی در 18 عملیات یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان و با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی آزادسازی و به بیت المال بازگردانده شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بیشترین رفع تصرفات این مدت به شهرستان زاهدان اختصاص دارد، افزود: صیانت از اراضی دولتی یکی از مهم ترین وظایف یگان حفاظت از اراضی این اداره کل است لذا با هرگونه تصرف غیرقانونی به شدت برخورد خواهد شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: گشت زنی هدفمند، انجام طرح های تشدید حفاظت اراضی به ویژه در ایام تعطیل، بازدید از اراضی، آموزش نیروهای یگان و سایر اقدامات موجب شده توفیقات و نتایج بسیار خوبی در جل


برچسب ها: اداره کل راه و شهرسازی - سیستان و بلوچستان - فرمانده یگان حفاظت - راه و شهرسازی - اداره کل راه - اراضی دولتی - بلوچستان
آخرین اخبار سرویس:

رفع تصرف اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان

رفع تصرف اراضی دولتی در سیستان و بلوچستان